انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل+ معرفی و مقایسه
در این مبحث در کارو استخدام قصد داریم به مقایسه و بررسی انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل بپردازیم. اکثر لوازم خانگی و لوازم الکترونیکی مصرفی مانند تلفن های همراه، لپ تاپ ها، مایکروویوها، لامپ ها از جریان مستقیم برق (DC) استفاده می کنند. اما در پریزهای خانگی از نوع جریان متناوب (AC) استفاده شده است. برای استفاده از برق تولید شده از پریزهای خانه، هر یک از دستگاه های امروزی دارای یک مبدل است که برق AC پریزها را می گیرد و آن را به DC تبدیل می کند. منبع تغذیه DC یک ابزار ضروری برای تعمیرات موبایل است. منبع تغذیه DC اساساً دارای یک ولت متر، یک آمپرمتر و دو پروب است. در این منبع تغذیه می توان ولتاژ را از 0 تا 15 ولت با استفاده از تنظیم کننده ولتاژ تنظیم کرد.
همچنین ما می توانیم آمپر منبع تغذیه DC را محدود کنیم. منبع تغذیه DC با حداکثر 10 آمپر عرضه می شود. ما می توانیم آمپر منبع تغذیه DC را با استفاده از Ampere Regulator تنظیم کنیم. آمپرمتر میزان مصرف فعلی موبایل را اندازه گیری می کند که از 0 میلی آمپر تا 1000 میلی آمپر متغیر است.
فهرست مطالب
Toggleمنبع تغذیه DC چیست؟
در این بخش از مبحث انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل به معرفی منبع تغذیه دی سی می پردازیم. منبع تغذیه DC وسیله ای است که یک جریان مستقیم ثابت (DC) را از منبع تغذیه AC پریز ایجاد می کند. از این منبع برای راه اندازی مدارهای الکترونیکی یا بررسی دستگاه های الکترونیکی استفاده می شود. از آنجایی که برای راه اندازی دستگاه های الکترونیکی به برق DC نیاز است، برق AC عرضه شده باید به برق DC تبدیل شود. برای این منظور از منبع تغذیه تثبیت شده DC استفاده می شود.
منابع تغذیه DC تثبیت شده را می توان بسته به روش خروجی به دو نوع منبع تغذیه با ولتاژ ثابت و منبع تغذیه جریان ثابت تقسیم کرد. در منبع تغذیه با ولتاژ ثابت، ولتاژ خروجی طوری کنترل می شود که حتی در صورت تغییر بار، منبع تغذیه ثابت بماند. از طرف دیگر، منابع تغذیه با جریان ثابت کنترل می شوند تا جریان خروجی ثابت بماند.
بهترین کاربردهای منبع تغذیه DC
- برای روشن کردن تلفن همراه بدون باتری
- برای افزایش ولتاژ باتری
- برای پیدا کردن Shorting در تلفن های همراه
- برای بررسی Stuck on logo و Boot Looping در تلفن های همراه
- برای بررسی برخی از قطعات در تلفن های همراه
انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل و نحوه روشن کردن تلفن همراه بدون باتری
در این بخش از مبحث انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل به نحوه روشن کردن تلفن های هوشمند بدون نیاز به باتری می پردازیم. اولین قدم برای بررسی یک موبایل خراب یا به اصطلاح مرده، بررسی باتری است. گاهی اوقات موبایل مشکلی ندارد ولی باتری آن خراب است. در این حالت می توانید از منبع تغذیه DC برای بررسی روشن شدن تلفن همراه با اتصال پروب ها به کانکتورهای باتری استفاده کنید. دو پروب در یک منبع تغذیه DC وجود دارد که شامل پروب مثبت یا پروب قرمز و کاوشگر منفی یا زمینی یا پروب سیاه می باشد.
در ادامه مبحث انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل، لازم است بگوییم که برای روشن کردن تلفن همراه باید ابتدا منبع تغذیه DC را روشن کنید. سپس ولتاژ را بین 3.7 تا 4.2 ولت تنظیم کنید. پروب قرمز را با پین مثبت کانکتور باتری و پروب مشکی را به زمین وصل کنید. برای باتری داخلی، می توان به جای پروب های معمولی از کابل برق اختصاصی استفاده کرد.
کاربرد انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل و جهت افزایش ولتاژ باتری
در ادامه بررسی انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل، به نحوه افزایش ولتاژ باتری می پردازیم. وقتی موبایل یا گوشی هوشمند برای مدت طولانی خاموش باشد، ولتاژ باتری به تدریج کاهش می یابد. ولتاژ معمولی باتری بین 3.7 تا 4.2 ولت است. هنگامی که ولتاژ باتری به زیر 2.8 ولت می رسد، نمی توان آن را با یک شارژر معمولی شارژ کرد. در این مورد، ما باید ولتاژ باتری را با کمک یک منبع تغذیه DC افزایش دهیم. گاهی اوقات ولتاژ باتری به دلیل اتصال کامل در موبایل به 0 ولت کاهش می یابد. یک شارژر معمولی نمی تواند ولتاژ باتری را افزایش دهد.
در ادامه بررسی انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل و برای افزایش ولتاژ باتری در زمان تعمیرات موبایل باید ابتدا ولتاژ منبع تغذیه DC را روی 4.2 ولت و آمپراژ 2 آمپر تنظیم کنید. سپس پروب قرمز یا پروب مثبت را به پایانه مثبت (+) باتری و پروب سیاه یا پروب منفی را به پایانه منفی (-) باتری وصل کنید. شارژ را برای 2 تا 5 دقیقه ادامه دهید و پروب ها را جدا کنید. ولتاژ باتری را بررسی کنید. وقتی ولتاژ باتری از 3 ولت فراتر رفت، شارژ را با استفاده از یک شارژر معمولی انجام دهید تا VBatt به 3.8 ولت برسد. همچنین با استفاده از منبع تغذیه DC نیز می توانید ولتاژ باتری را به 3.8 ولت افزایش دهید.
نحوه Shorting در تعمیرات موبایل
در این بخش از مطلب انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل، به بررسی شورتینگ در تعمیرات موبایل می پردازیم. برای این کار منبع تغذیه DC را روی 4 ولت و 1.5 آمپر تنظیم کنید. پروب مثبت منبع تغذیه DC را به کانکتور مثبت باتری و پروب -ve منبع تغذیه DC را به کانکتور منفی باتری وصل کنید. بدون فشار دادن کلید پاور تلفن همراه، مصرف جریان را در منبع تغذیه DC بررسی کنید. اگر جریان مصرفی بدون فشار دادن دکمه پاور برابر با جریان تنظیم شده باشد، این حالت به عنوان Full Shorting شناخته می شود.
در ادامه بررسی انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل می بینیم که برخی از قطعات مانند خازن ها و دیودها به طور کامل به زمین متصل می شوند. زمانی که تغذیه به مادربرد موبایل وصل می شود، قطعه کوتاه شده گرما را آزاد می کند. برخی از تلفن های همراه در حالت باتری روشن می شوند. اما باعث داغ شدن بیش از حد گوشی موبایل می شود. همچنین برخی از عملکردها به دلیل کوتاه شدن کامل کار نمی کنند. باتری ضعیف و معیوب می تواند باعث شود تلفن هوشمند شما روی لوگو یا حلقه Boot گیر کند . بنابراین، منبع تغذیه DC می تواند به شما کمک کند تا مشکل باتری را که باعث گیرکردن روی لوگو و حلقه Boot شده است، پیدا کنید.
استفاده از انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل جهت بررسی برخی از قطعات در تلفن های همراه
انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل کاربردهای زیادی دارد. برای مثال منبع تغذیه DC، برای بررسی برخی از قسمت های گوشی های هوشمند بسیار مفید است. قطعاتی مانند ویبراتور، بلندگوی گوش، زنگ، چراغ قوه دوربین و غیره را می توان با منبع تغذیه DC بررسی کرد. ویبراتور بخش کوچکی از گوشی هوشمند است. ویبراتور معمولاً موتوری است که لرزش ایجاد می کند. برای تست ویبراتور باید ولتاژ منبع تغذیه dc را روی 3 ولت تنظیم کنید. سپس هر دو پروب منبع تغذیه dc را بدون در نظر گرفتن قطبیت به پایانه های ویبراتور وصل کنید. اگر موتور بچرخد و ویبره کند، مشکلی ندارد.
در ادامه معرفی انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل به شما می گوییم که برای بررسی بلندگوی گوش و زنگ با استفاده از منبع تغذیه dc باید ولتاژ منبع تغذیه dc را روی 1.8 ولت تنظیم کنید. سپس یکی از پروب های منبع تغذیه dc را به یکی از پایانه های بلندگو یا زنگ گوش وصل کنید و پروب دیگری را به ترمینال باقی مانده متصل کنید. پس از اتصال، صدای بلندگو را خواهید شنید. در این صورت، بلندگوی گوشی سالم است. اینها برخی از کاربردهای اساسی منبع تغذیه dc در تعمیر موبایل هستند.
کارو استخدام مجری برگزاری دوره های تخصصی الکترونیک، تعمیرات و کنترل ابزار دقیق
کارو استخدام امیدوار است در این مقاله شما را با کلیاتی در ارتباط با انواع منبع تغذیه برای شغل تعمیرات موبایل آشنا کرده باشد. به شما این نوید را می دهیم که با شرکت در دوره آموزش تعمیرات موبایل در این آموزشگاه در طی یک ماه می توانید راحت وارد بازار کار شوید. همچنین بدون نیاز به سرمایه، درآمد ماهیانه و میلیونی داشته باشید.و دوره آموزش تعمیرات موبایل یکی از به روزترین رشته ها در حوزه برق و الکترونیک و یکی دیگر از تخصصیترین دوره های کاربردی کافه آموزشگاه میباشد. این دوره در کارگاه هایی مجهز و به صورت کاملا تخصصی با تجهیزات پیشرفته و بهروز برگزار میگردد. مدرک معتبری زیر نظر متخصصین تحصیل کرده و مشغول در بازار کار در پایان دوره به کارآموزان ارائه می شود.
جهت مشاوره و ثبت نام در دوره های کافه آموزشگاه با پشتیبانی این سایت به شماره 02188949711 تماس بگیرید. از دیگر دوره های برگزار شده در این اموزشگاه می توان به آموزش نصب دوربین مداربسته، آموزش برق ساختمان، آموزش نصب آیفون تصویری، آموزش نصب درب ریلی، آموزش نصب سانترال، آموزش نصب سیستم اعلام حریق و… اشاره کرد.
نویسنده
برترین دوره های ما
- دوره آموزش PLC
- آموزش برق ساختمان درجه 1و2
- آموزش تعمیرات موبایل
- آموزش نصب دوربین مداربسته
- دوره آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل
- آموزش نصب آیفون تصویری
- آموزش نصب درب شیشه ای
- آموزش نصب اعلام حریق
- دوره آموزش نصب داکت اسپلیت
- آموزش نصب درب اتوماتیک
- آموزش نصب درب ریلی
- آموزش نصب دزدگیر اماکن
- آموزش نصب سانترال
- آموزش هوشمندسازی ساختمان
دیدگاهتان را بنویسید