آموزش نصب درب اتوماتیک

آموزش نصب درب اتوماتیک در آموزشگاه کارو استخدام به صورت صفر تا صد عملی برگزار میگردد درب اتوماتیک سهم بسزایی در تامین سطح رفاه و آسایش مردم دارد. این درب ها برای باز و بسته شدن نیازی به دخالت بدن مخصوصاً دست زدن به درب ندارند. با استفاده از سنسور های چشمی و ریموت ها باز و بسته می شوند.

علاوه بر آسایش افراد استفاده از این درب ها مزایای دیگری هم دارند. درب های اتوماتیک در مدلهای گوناگون ساخته و در بازار عرضه شده اند.‌ انواع درب های اتوماتیک عبارتند از: درب های اتوماتیک شیشه ای، درب های ریلی، جک های برقی و کرکره های برقی. ما در این مقاله در مورد نحوه آموزش نصب درب اتوماتیک و انواع آن اطلاعاتی آورده ایم.

ویدیو دوره آموزش نصب درب اتوماتیک
نمایش ویدیو درباره ویدیو دوره آموزش نصب درب اتوماتیک
ضمانت یادگیری
ضمانت یادگیری
خوابگاه
خوابگاه کارآموزان
لوگو فنی حرفه ای
مدرک فنی حرفه ای
معرفی کارجو به کار
معرفی به کار

شهریه دوره آموزش نصب درب اتوماتیک

1میلیون قیمت اصلی
میلیون قیمت اصلی 600 هزار تومان
  •  

مشخصات دوره آموزش نصب درب اتوماتیک

سرفصل های آموزش نصب درب اتوماتیک

فصل اول

آموزش نصب اپراتور شیشه‌ ای

معرفی اپراتور های شیشه ای

جلسه اول 

آموزش نصب درب شیشه ای تک لت

جلسه اول 

آموزش کامل نصب چشمی

جلسه اول 

آموزش نصب درب شیشه ای دو لت

جلسه اول 

آموزش نصب درب شیشه ای چهار لت

جلسه اول 

آموزش نصب و معرفی هرزگرد ها

جلسه اول 

آموزش نصب باتری (ups)

جلسه اول 

آموزش تنظیمات انکودر

جلسه اول 

آموزش داکت کشی و سیم کشی درب شیشه ای

جلسه اول 

آموزش انتخاب سیم مناسب برای درب

جلسه اول 

فصل دوم

آموزش نصب کرکره برقی

آموزش نصب موتو توبلار

جلسه دوم 

آموزش نصب موتو ساید

جلسه دوم 

آموزش نصب قوطی ها

جلسه دوم 

آموزش اندازه گیری میله و توپی

جلسه دوم 

آموزش برش ریل کرکره برقی

جلسه دوم 

آموزش برنامه دهی کرکره برقی

جلسه دوم 

آموزش نصب چشمی درب

جلسه دوم 

آموزش نصب چراغ سردرب

جلسه دوم 

آموزش نصب و کار با موتور سانترال

جلسه دوم 

آموزش کامل نقشه خوانی و نقشه کشی کرکره برقی

جلسه دوم 

فصل سوم

آموزش نصب درب ریلی

آموزش نصب قوطی گزاری

جلسه سوم

آموزش اندازه گیری درب ریلی

جلسه سوم

آموزش نصب محدود کننده

جلسه سوم

آموزش ریگلاژ موتور

جلسه سوم

آموزش کار نصب ups برای درب ریلی

جلسه سوم

آموزش نصب چشمی ها

جلسه سوم

آموزش ست کردن ریموت

جلسه سوم

آموزش نصب نگه دارنده L

جلسه سوم

آموزش زیر سازی مناسب در حالت های مختلف

جلسه سوم

آموزش انتخاب صحیح موتور مورد نیاز بر اساس وزن درب

جلسه سوم

فصل سوم

آموزش نصب درب دولنگه

معرفی تاریخچه جک های پارکینگی

جلسه چهارم 

آموزش و معرفی جک های بازویی

جلسه چهارم 

آموزش و معرفی اجزای تشکیل دهنده جک برقی

جلسه چهارم 

آموزش نصب و اندازه گیری درب دولنگه

جلسه چهارم 

آموزش نصب UPS برای درب دولنگه

جلسه چهارم 

آموزش سیم کشی موتور

جلسه چهارم 

آموزش اندازه گیری بازویی

جلسه چهارم 

آموزش اندازه گیری درب تک لنگه

جلسه چهارم 

آموزش برنامه ریزی موتور

جلسه چهارم 

آموزش ست کردن ریموت

جلسه چهارم 

مزایای دوره اموزش نصب درب اتوماتیک

ثبت نام در دوره

همین حالا به این دوره بپیوند
مشاوره

دریافت مشاوره رایگان

یا

مشاوره بازار کار درب اتوماتیک

امروزه با توجه به نیاز هر نوع ساختمانی به مبحث برق، این رشته از بازار کاری قوی و پر رونق برخوردار می باشد. میزان درآمد و حضور فعال در بازار کار با میزان مهارت و تجربه شما در حوزه برق ساختمان رابطه مستقیم دارد. با توجه به نیاز هر واحد تجاری، اداری و مسکونی به سیستم برق، با کسب مهارت لازم در زمینه برق ساختمان و آموزش نصب درب اتوماتیک می توانید به راحتی وارد بازار کار شوید.

سوالات متداول دوره آموزش نصب درب اتوماتیک

دوره آموزش نصب درب اتوماتیک

در دوره آموزش نصب درب اتوماتیک ما در آموزشگاه به شما آموزش نصب درب اتوماتیک را به صورت کاملا عملی آموزش میدهیم که در اینجا توضیحاتی در خصوص آموزش جامع انواع درب اتومات خدمت شما عرض میکنیم.

درب اتوماتیک چیست؟

درب اتوماتیک سهم بسزایی در تامین سطح رفاه و آسایش مردم دارد. این درب ها برای باز و بسته شدن نیازی به دخالت بدن مخصوصاً دست زدن به درب ندارند. با استفاده از سنسور های چشمی و ریموت ها باز و بسته می شوند. علاوه بر آسایش افراد استفاده از این درب ها مزایای دیگری هم دارند. درب های اتوماتیک در مدلهای گوناگون ساخته و در بازار عرضه شده اند.‌ انواع درب های اتوماتیک عبارتند از: درب های اتوماتیک شیشه ای، درب های ریلی، جک های برقی و کرکره های برقی. ما در این مقاله در مورد نحوه آموزش نصب درب اتوماتیک و انواع آن اطلاعاتی آورده ایم.

ذکر مزیت های نصب درب های اتوماتیک برای آموزش نصب درب اتوماتیک

ما برای آموزش نصب درب اتوماتیک در این دوره به شما میگوییم که نصب درب اتوماتیک برای مکانهای مختلف مزایای زیادی دارد. بعضی از این مزیت ها در پایین بیان شده اند. با توجه به اینکه این درب ها انواع مختلفی دارند، قاعدتاً کاربرد های مختلفی هم خواهند داشت. بعضی به علت پرتردد بودن مکان به کار می روند و بعضی از درب ها به خاطر آسایش و رفاه بیشتر افراد. اما به هر حال درب های اتوماتیک در هر نوعی مزایای مشترکی دارند، که عبارتند از:

۱– اولین مزیت نصب درب اتوماتیک تامین رفاه و آسایش افراد می باشد. دیگر نیاز نیست در بعضی از انواع درب های اتوماتیک حتی از انگشت برای باز و بسته کردن درب استفاده کرد، مثل مدل های اتوماتیک شیشه ای. اما در بعضی انواع دیگر مثل درب های ریلی فقط با انگشت گذاشتن روی یک دکمه یا با کار گذاشتن سنسور های چشمی درب باز و بسته خواهد شد. این مزیت مهمترین و کاربردی ترین مزیت استفاده از درب اتوماتیک است.

۲– دومین مزیت نصب درب اتوماتیک نداشتن مزاحمت صوتی برای دیگران است. دیگر صدای ناهنجاری هنگام باز کردن درب های ورودی مخصوصاً درب پارکینگ ها به گوش نمی آید. صدایی که از کار کردن درب های اتوماتیک تولید می شود، بسیار ناچیز می باشد و درب ها بدون مزاحمت برای همسایه ها باز و بسته می شوند.

۳– در بعضی مدل ها موقع نصب درب اتوماتیک ، باید خود همه موانع جلوی در را از بین ببرید تا در به راحتی باز و بسته شود و اگر این کار را نکنید، کارایی درب پایین می آید. اما بعضی درب ها مثل درب ریلی اتوماتیک خود دارای سنسور چشمی می باشد و موانع را تشخیص می دهد و متوقف می شود. سنسور های چشمی میزان خطای انسانی را پایین می آورند.

۴– علاوه بر ایجاد رفاه و نداشتن سر و صدا، نصب درب اتوماتیک زیبایی خاصی را به آن فضا می بخشد. فضایی که از این درب ها در آن استفاده می شود، بسیار مدرن به نظر می آید. نمای ساختمانی که از درب های اتوماتیک استفاده می کند، بسیار زیباتر و با کلاس تر از سایر ساختمان ها خواهد بود.

آموزش نصب درب  اتوماتیک پارکینگی

برای آموزش نصب درب اتوماتیک پارکینگی باید مراحلی را پشت سر گذاشت. این مراحل عبارتند از:

  • نصب کردن تابلو و وسایل مکانیکی و همچنین الکتریکی سیستم.

هر برد الکترونیکی برای به راه افتادن نیاز به یک منبع ولتاژ تغذیه مستقیم مخصوص به خود دارد. علت اصلی حرکت در سیستم درب اتوماتیک ، موتور الکتریکی است. موتورهای الکتریکی می توانند به صورت یک سرعته یا چند سرعته عمل کنند. این موتورها همچنین می توانند چپ یا راست گرد باشند. تعیین این حالت های موتور با چگونگی اتصال سیم های ورودی به موتور درب های اتوماتیک انجام می شود. سنسورهایی مثل فرستنده، میکروسوئیچ و گیرنده های مادون قرمز به برد کنترل درب نصب می شوند. 

  • تکمیل کردن سیم پیچی تابلو و لوازم سیستم درب اتوماتیک .

سیم های برد الکتریکی باید به صورت کامل وصل شوند و سایر لوازم نصب درب های اتوماتیک را هم باید به صورت کامل در جای خود قرار داد.

  • تنظیم کردن میکرو سوئیچ های موجود در مسیر حرکت درب.

باید میکرو سوئیچ هایی که در مسیر حرکت درب اتوماتیک و باز و بسته شدن آن قرار دارد، به بهترین شکل ممکن تنظیم شود. تنظیم این قطعات باعث راحت تر باز و بسته شدن درب ها می شود.

  • تست کردن تمام مراحل باز و بسته شدن درب ها در زمان اتمام هر مرحله.

در اتمام هر مرحله از مراحل نصب درب اتوماتیک باید آن را امتحان کرد، تا اگر مشکلی وجود دارد در همان مرحله رفع شود.

  • تنظیم کردن میکرو پروسسور در حالت عملکرد مناسب و مطلوب.

باید میکرو پروسسور را در صورت نرمال و مطلوب طوری تنظیم کرد که بهترین کارایی را داشته باشد.

همه موارد بالا در آموزش نصب درب اتوماتیک باید به کار آموز آموزش داده شود.  

آموزش نصب درب اتوماتیک

در آموزش نصب درب اتوماتیک به شما آموزش میدهیم که  مهمترین قسمت در خرید درب های اتوماتیک می باشد. آموزش نصب درب اتوماتیک نیاز به تخصص دارد و اگر این کار به درستی انجام شود،کاراموز نمیتواند نصب کند چون  که این درب ها از وزن زیادی برخوردارند. نمیتوان این درب ها را روی دیوارهای کاذب گذاشت چون دیوار ها وزن آن را تحمل نخواهند کرد. اپراتور این درب ها نیاز به فضای مناسبی برای نصب دارد.

در آموزش نصب درب اتوماتیک به شما میگوییم که نصب درب اتوماتیک باید سریع و با کیفیت و مرتب انجام شود. هیچوقت نباید زیبایی و مرتبی کار فدای سرعت در انجام آن شود. در بیشتر مواقع نصب درب یک روز به طول می انجامد. باید به نکاتی مثل سیم کشی ها خیلی توجه کرد.

باید در نصب درب ها، سیستم برق و سیم کشی درب ها مورد توجه قرار گیرد تا با گذشت زمان، مشکلاتی مثل: قطع شدن برق یا سوختن موتور را در پی نداشته باشد. آمار و اطلاعات نشان داده است که طول عمر و ماندگاری درب های اتوماتیک ناشی از کیفیت درب ها و همچنین نصب دقیق آنها می باشد. طبق آمار تقریباً ۷۰ درصد از ماندگاری درب اتوماتیک ناشی از کیفیت و اصالت اپراتور است، بقیه طول عمر آنها به خاطر نصب حرفه ای و دقیق آن ها توسط نصابان حرفه ای می باشد.

هزینه نصب درب های اتوماتیک

نصب درب اتوماتیک نوعی مهارت است. این مهارت فقط باید به وسیله متخصصان خود و افراد دوره دیده نصاب درب  انجام شود. آموزش نصب درب اتوماتیک امری کاملاً تخصصی است. اگر در نصب اشتباهی رخ داده باشد یا کوچکترین مشکلی وجود داشته باشد، کارکرد درب از بین می رود و زیان زیادی به سفارش دهنده یا همان خریدار وارد خواهد شد.

درب های اتوماتیک پر استفاده ترین و محبوب ترین نوع درب ها هستند و هزینه نصب آنها هم مطابق با نوع و جنس آنها متفاوت می باشد. هزینه وسایل جانبی مثل نصب نمودن قفل یا باطری و سایر وسایل به صورت جداگانه محاسبه می شوند.

درب اتوماتیک تنوع بالایی دارد و هر کدام از انواع درب ها هزینه نصب متفاوتی نسبت به بقیه مدلها دارد. هر چه درب ها بزرگتر باشند، قاعدتا از مواد بیشتری برای آنها استفاده شده است، پس هزینه نصب آن ها هم بالاتر می باشد. باید مطابق با فضا و مکان موجود نوع دربی که باید مورد استفاده قرار گیرد تعیین شود. با توجه به هزینه نصب، هزینه آموزش نصب درب اتوماتیک تعیین می شود.

نکات طلایی در آموزش نصب درب اتوماتیک

۱– در آموزش نصب درب اتوماتیک یاد میگیرید در نصب درب اتوماتیک ، تراز بودن دیوار و کف  بسیار مهم می باشد آموزش نصب درب اتوماتیک اگر دیوار و کف تراز نباشند درب ها در موقع باز و بسته شدن به مشکل بر می خورند.

۲– از نکات مهم دیگر در آموزش نصب درب اتوماتیک ،نصب درب ها رگلاژ درست دستک ها و سیم کشی های درست و اصولی است.

۳– نصب درست درب اتوماتیک روی فشاری که به موتور وارد می شود، تأثیر می گذارد. با نصب اشتباه فشار زیادی به موتور وارد شده و در اثر این فشار استهلاک و هزینه زیادی برای مصرف کننده ها ایجاد می شود.

۴– محل نصب باید اول اندازه گیری شود. قبل از اینکه سفارش ساخت درب اتوماتیک را بدهید، باید محلی که قرار است درب قرار داده شود را اندازه گیری کرده و بر طبق ابعاد آنجا سفارش درب دهید.

۵– درب اتوماتیک باید طبق اندازه هایی که از قبل گرفته شده است، ساخته و به محل نصب فرستاده شود. اگر سایز درب بزرگتر یا کوچکتر از ابعاد اندازه گیری شده باشد، کاربردی نخواهد داشت.

۶– برای شاسی اپراتور درب اتوماتیک باید قوطی کشی انجام شود، مخصوصاً زمانی که دیوارها کاذب باشند این کار باید با دقت بیشتری انجام شود.

۷– از نکاتی که در آموزش نصب درب اتوماتیک و موقع نصب درب اتوماتیک باید به آن خیلی توجه کرد، نصب ریل بر روی شاسی می باشد. ریل باید دقیق روی شاسی قرار گیرد و از انحراف آن جلوگیری شود.

۸– از نکات طلایی و مهم دیگر نصب کردن لت های متحرک و ثابت می باشد.

۹– سیم کشی های مکانیکی داخل ریل را هم باید با دقت زیاد انجام داد، که خسارتی وارد نکنند.

۱۰– نصب کردن چشمی، کاور، چسب کاری و آب بندی کردن درب اتوماتیک همه از موارد مهم برای نصب این درب ها می باشد که باید مورد توجه قرار گیرند.

۱۱– اگر ارتفاع دهانه زیاد باشد، باید یک کتیبه شیشه‌ ای بالای درب قرار بگیرد تا فشاری به اپراتور وارد نشود.

دوره آموزش نصب درب اتوماتیک

 دوره آموزش نصب درب اتوماتیک  باید سر فصل های زیر آموزش  داده شوند. این سر فصل های دوره آموزش نصب درب اتوماتیک برای آمادگی هر چه بیشتر کار آموزان جهت نصب درب می باشند. سر فصل های آموزش نصب درب اتوماتیک عبارتند از:

۱– آموزش چگونگی کارشناسی و انتخاب درب اتوماتیک مناسب:

دردوره آموزش نصب درب اتوماتیک برای نصب درب اتوماتیک به صورت موفق و درست باید از این کار و نوع درب ها شناخت کامل و دقیق داشته باشید. باید بدانید که وزن، شکل و ابعاد هر نوع درب چگونه است و آیا برای آن فضای انتخاب شده مناسب است یا نه. درب باید با توجه به هزینه ای که سفارش دهنده می تواند بکند، انتخاب شود. بعضی از درب ها از قیمت بالاتری برخوردار هستند و امتیازهای مثبت بیشتری دارند. اما سفارش دهنده بودجه خرید آنها را ندارد. پس باید بودجه را هم به عنوان یکی از عوامل کلیدی در درب اتوماتیک در نظر داشت.

۲– شناسایی و شناخت قطعه های مناسب برای نصب درب اتوماتیک :

برای نصب درب اتوماتیک قطعاتی وجود دارد که با شناسایی‌ و آشنایی با نحوه کارکرد و نصب آنها، نصب به بهترین شکل ممکن انجام می شود. در این مرحله قطعات و تفاوت و کارکرد آنها را آموزش می دهند. هر نصاب حرفه ای می داند کدام قطعه برای کدام نوع درب مناسب تر است. یا می داند کدام قطعه از لحاظ کیفیت از دیگر قطعات بالاتر است.

۳– شناخت سیم و سیم کشی:

در این مرحله از دوره آموزش نصب درب اتوماتیک درباره سیم و سیم کشی، نحوه انتخاب سیم ها و روش انجام سیم کشی آموزش هایی به افراد داده می شود. نصاب دوره دیده باید جنس سیم ها را تشخیص دهد. باید بداند کدام سیم برای انجام سیم کشی مناسب تر است. چگونگی سیم کشی هم در دوره های مربوط به آموزش نصب درب اتوماتیک به کار آموزان آموزش داده می شود. 

۴– برنامه ریزی و به راه انداختن مدار:

نصب مکانیکی همه این قطعات، زمانی ارزش و بازدهی دارد که با فشار دادن یک دکمه، هر چیزی که مشتری خواسته تامین شود. در صورتی نصب درب اتوماتیک موفقیت آمیز می باشد، که با آموزش مناسب همراه باشد. باید به اصطلاحات نصب مثل: زمان بستن خودکار، اختلاف لنگه ها، ریموت نمودن کد و… آشنا باشید، تا بتوانید در این شغل موفق شوید.

۵– تست و انجام تعمیرات درب اتوماتیک :

بعد از انجام همه این مراحل، نوبت به تست کردن درب ها خواهد رسید. یک نصاب حرفه ای با تست های اولیه ایرادات کار خود را اگر وجود داشته باشند، متوجه می شود. باید اگر بعد از تست متوجه ایرادی شدید به سادگی از آن نگذرید، حتماً ایراد را برطرف کنید تا در آینده کارایی درب مختل نشود.

مزایای آموزش نصب درب های اتوماتیک

درب اتوماتیک مزایای زیادی دارد، به همین خاطر در اکثر مکان ها، مثل: بانک ها، پارکینگ ها، اماکن مسکونی و… از این درب ها استفاده می شود. همان قدر که کار کردن درب های اتوماتیک ساده و راحت می باشد، به همان اندازه نصب آنها سخت است. نصب این درب ها حتماً باید توسط نصابان حرفه ای و همچنین متخصص انجام شود.

آموزش نصب درب اتوماتیک به خاطر استقبال بیش از حد از این نوع درب ها، اهمیت بیشتری پیدا کرده است. آموزش نصب درب اتوماتیک برای افراد، آینده شغلی تضمین شده ای ایجاد می کند. نصب این نوع درب ها باید حتما همراه با آموزش های عملی باشد. استادان ماهر و حرفه ای نکاتی را به کار آموزان آموزش می دهند، که خود طی سالها تجربه عملی کسب کرده اند.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید