آموزش نصب درب شیشه ای

امروزه استفاده از درب شیشه ای رواج بسیار زیادی پیدا کرده است. این درب های اتوماتیک شیشه ای علاوه بر افزایش سطح رفاه، باعث صرفه جویی در مصرف انرژی و همچنین زمان شده اند. این درب ها بدون دخالت آدم و به شکل خودکار باز و بسته می شوند. درب های اتوماتیک شیشه ای با گرفتن سیگنال سنسور فعال شده و  به صورت اتوماتیک باز می شوند. بعد از مدت زمان مشخصی درب به صورت خودکار بسته می شود.

ویدیو دوره آموزشی نصب درب شیشه ای
نمایش ویدیو درباره ویدیو دوره آموزشی نصب درب شیشه ای
ضمانت یادگیری
ضمانت یادگیری
خوابگاه
خوابگاه کارآموزان
لوگو فنی حرفه ای
مدرک فنی حرفه ای
معرفی کارجو به کار
معرفی به کار

قیمت دوره آموزش نصب اپراتور درب شیشه ای

قیمت اصلی 600 هزار تومان
  •  

مشخصات دوره آموزش نصب درب شیشه ای

سرفصل های آموزش نصب درب شیشه ای

فصل اول

معرفی و آموزش قواعد ایمنی

معرفی قطعات و اجزای تشکیل دهنده اپراتور

جلسه اول

نحوه نقضه خوانی و پلان درب اتوماتیک

جلسه اول

آموزش نحوه اندازه گیری محل نصب

جلسه اول

نحوه مطابقت محیط نصب با درب اتوماتیک

جلسه اول

آموزش نصب اجزای جانبی ماژول موتور

جلسه اول

آموزش نحوه نصب فیکسچر لت های متحرک

جلسه اول

نحوه نصب سنسور بین دو لنگه

جلسه اول

آموزش تنظیمات سنسور

جلسه اول

فصل دوم

تنظیمات منطقه تشخیص

معرفی ابزارات مورد نیاز برای نصب

جلسه دوم 

آموزش نحوه نصب با استفاده از پروفیل فابریک

جلسه دوم 

آموزش نحوه نصب بدون پروفیل فابریک

جلسه دوم 

آموزش نحوه نصب ریل به همراه لاستیک

جلسه دوم 

آموزش نحوه نصب استوپرها

جلسه دوم 

نحوه نصب لت های ثابت در درب اتوماتیک شیشه ای

جلسه دوم 

فصل سوم

آموزش چگونگی تنظیمات کورس درب اتوماتیک شیشه ای به کمک استوپرها

نحوه سیم کشی و کابل کشی

جلسه سوم 

آموزش نحوه نصب کتیبه

جلسه سوم 

نحوه نصب پوشش داخلی درب

جلسه سوم 

نحوه نصب چشمی بیرونی و درونی

جلسه سوم 

آموزش تنظیمات مدار کنترل

جلسه سوم 

آموزش عیب یابی خطاهای مدار کنترل

جلسه سوم 

فصل چهارم

آموزش نحوه صحیح مونتاژ باطری

آموزش نحوه مونتاژ قفل برروی اپراتور

جلسه چهارم 

آموزش عیب یابی خطاها

جلسه چهارم 

آموزش نحوه تنظیمات سرعت باز و بسته شدن درب، مدت زمان انتظار برای بسته شدن درب، جهت موتور، جهت قفل، سنسور موتور، دکمه C ریموت

جلسه چهارم 

آموزش تنظیمات شتاب مثبت و منفی، درصد باز شدن کامل درب، قفل گیری، مانع بی درب مانده و …

جلسه چهارم 

آموزش نمایشگر یا اندیکاتور روی کاور سیستم

جلسه چهارم 

آموزش تنظیمات دستگاه کنترل تردد به منظور برقراری امنیت در مکان های خاص

جلسه چهارم 

آموزش نحوه تنظیمات کلید دیپ سوئیچ در سنسور RADEC D

جلسه چهارم 

مزایای دوره آموزش نصب درب شیشه ای

ثبت نام در دوره نصب درب شیشه ای

همین حالا به این دوره بپیوند
مشاوره

دریافت مشاوره رایگان

یا

مشاوره بازار کار نصب درب شیشه ای

امروزه با توجه به نیاز هر نوع ساختمانی به مبحث برق، این رشته از بازار کاری قوی و پر رونق برخوردار می باشد. میزان درآمد و حضور فعال در بازار کار با میزان مهارت و تجربه شما در حوزه برق ساختمان رابطه مستقیم دارد. با توجه به نیاز هر واحد تجاری، اداری و مسکونی به سیستم برق، با کسب مهارت لازم در زمینه برق ساختمان می توانید به راحتی وارد بازار کار شوید.

سوالات متداول دوره نصب درب شیشه ای

توضیحات دوره آموزش نصب درب اتوماتیک شیشه ای

در کلاسهای آموزش نصب درب شیشه ای باید موضوعات مختلف مورد بررسی قرار گرفته، در جهت پیشرفت کار آموزان به آنها آموزش داده شود. بیشتر مراحل این آموزش به صورت عملی می باشد و در واقع موضوع تشریحی وجود ندارد.

بعضی از موضوعات مهمی که در آموزش نصب درب شیشه ای باید مطرح شوند، عبارتند از:

آموزش عملی جهت تنظیم اپراتور شیشه ای و همچنین سیم کشی کردن اپراتور درب.

آموزش عملی برای تنظیم  کردن سرعت باز و بسته شدن درب ها.

آموزش عملی برای  تنظیم این که در چه فاصله ای فرد تشخیص داده شود و نحوه انجام تنظیمات. 

آموزش عملی برای تنظیم دقیق چگونگی باز و بسته شدن درب اتوماتیک شیشه ای.

آموزش عملی برای چگونگی تنظیم کم کردن سرعت در شروع  و پایان حرکت.

آموزش عملی اینکه چه  اشکالات و خطاهایی امکان دارد در کنترل کردن سیستم پیش آید.

آموزش عملی چگونگی نقشه خوانی دقیق اپراتور شیشه ای.

آموزش عملی چگونگی نصب کردن تسمه به فلکه موتور و همچنین آموزش تنظیم کردن کشش تسمه و فلکه.

آموزش عملی نصب نمودن تسمه گیر و یاد دادن انجام تنظیمات مربوط به آن.

آموزش عملی تنظیماتی که مربوط به میزان دید و همچنین مساحت دید اپراتور شیشه ای می باشد.

آموزش عملی تنظیم چشمی درب ها برای تشخیص دادن موانع جهت باز و بسته شدن.

آموزش چگونگی نصب شیارها و ریل های درب شیشه ای و همچنین چگونگی اندازه گیری کردن آن برای برش دادن.

انواع درب های اتوماتیک شیشه ای!

درب شیشه ای تلسکوپی:

این نوع درب شیشه ای هم مثل درب های کشویی به شکل افقی باز و بسته می شود. این درب ها چهار لنگه دارند که همه آنها متحرک می باشند. عرض این درب ها ۶ و ارتفاع آنها ۳ متر می باشد. شیشه مورد استفاده در ساخت این درب ها سکوریت نشکن با ضخامت حداکثر ۲۰ میلیمتر است. این نوع درب به سیستم های تنظیماتی مثل دائما بسته یا دائما باز مجهز می باشد. وضعیت دائم بسته برای زمانی مناسب است که تا مدت مشخصی قرار نباشد ترددی انجام شود. همچنین می تواند برای مدت زیادی کاملاً باز بماند، این کارکرد برای زمانی مناسب است که رفت و آمد به شدت زیاد می شود.

درب شیشه ای اسلایدینگ:

اپراتور شیشه ای اسلایدینگ در مسیرهای فلزی یا چوبی که در قاب آن، بالا و پایین قرار گرفته اند حرکت خواهد کرد.

درب شیشه ای بدون فریم:

استفاده از اپراتور شیشه ای بدون فریم در داخل خانه و محل کار، تنوع خاصی را به محل می دهد. علاوه بر امنیت و بالا رفتن بهداشت، تنوع هم در محیط خانه با استفاده از این درب ها برقرار می شود.

درب شیشه ای گردان:

اپراتور شیشه ای گردان بزرگ دارای تنظیمات پیشرفته برای مکانهای پرتردد و شلوغ می باشد. از این درب ها در ورودی فروشگاهها و مکانهایی که ترافیک فردی وجود دارد، استفاده می کنند.

درب شیشه ای اتوبوسی:

از درب شیشه ای اتوبوسی جهت استفاده در مکان هایی که عرض دهانه کوچک دارند و به فضای بیشتری برای باز شدن نیاز دارند، استفاده می کنند. این درب ها به شکل لولایی کار می کنند. این درب ها برای عرض دهانه کمتر از هزار میلیمتر نصب می شوند. برای این درب ها می توان از شیشه ها با رنگ های مختلف استفاده کرد. باز و بسته شدن این درب ها سرعت بالایی دارد و میتوان در مکانهای شلوغ و پر تردد ‌از آنها استفاده کرد.

آموزش نصب درب شیشه ای

برای آموزش نصب درب یا  اپراتور شیشه ای باید مراحلی را به ترتیب پشت سر گذاشت. نصب اپراتور شیشه ای کار آسانی نیست که افراد بدون تجربه بتوانند آن را انجام دهند. پس باید حتماً قبل از نصب، آموزش نصب اپراتور شیشه ای را دیده باشید. مراحل نصب درب اتوماتیک شیشه ای عبارتند از:

۱– اندازه گرفتن ابعاد و انجام بررسی های اولیه : قبل از هر کاری باید فضایی را که برای نصب اپراتور شیشه ای در نظر گرفته اید را بررسی کنید. اگر ابعاد استاندارد باشد که میتوان از درب های آماده که ابعاد استانداردی دارند، استفاده کرد. اما اگر ابعاد فضا استاندارد نباشد باید درب اتوماتیک را به صورت سفارشی در اندازه های مورد نیاز ساخت.

۲– ایجاد شیار برای نصب درب: در مسیر آموزش نصب اپراتور شیشه ای حتماً باید کار کردن با دریل را یاد گرفته باشید. چون برای جا انداختن قاب درب اتوماتیک نیاز به ایجاد شیارهایی در سقف و دیوار می باشد. باید محل شیار ها را با دریل سوراخ کنید. فریم  بالا را باید در سوراخ های ایجاد شده روی سقف سوار نمایید. قسمت پایین فریم را روی سوراخ  های ایجاد شده در دیوار نزدیک زمین سوار کنید‌.

۳– نصب درب اتوماتیک شیشه ای: در این مرحله از آموزش نصب اپراتور شیشه ای باید به طریقه قرار دادن درب در فریم خود اشاره کرد. برای نصب  کردن درب کشویی، باید درب را به صورت عمودی وارد شیار پایین کنید به طوری که با فریم قرار گرفته در شیار بالا طراز باشد.

۴– نصب سیستم توقف:  مکانیزم توقف در انواع اپراتور شیشه ای متفاوت می باشد. بعضی درب های اتوماتیک شیشه ای این مکانیزم را از قبل داشته و نیازی به نصب ندارند، بعضی هم باید بعد از سوار شدن برای آنها نصب شود. این کار را با استفاده از دفترچه راهنما میتوانید انجام دهید.

۵– پانچ کردن: این مرحله، مرحله پایانی در آموزش نصب اپراتور شیشه ای می باشد. بعد از سوار کردن درب و انجام تنظیمات و آچارکشی های بعد از آن، نیاز است که سوراخ های قسمت تحتانی درب اتوماتیک شیشه ای را پانچ کرد. برای پانچ کردن صحیح باید از دفترچه راهنما کمک گرفت.

۶– تست کردن: بعد از همه مراحل بالا باید به این نکته در آموزش نصب اپراتور شیشه ای توجه داشته باشید، که باید قبل از تحویل کار به کارفرما حتماً آن را تست کنید. با این کار قبل از اینکه خسارتی وارد شود، شما اشتباه خود را تصحیح خواهید کرد.

چگونگی نصب کردن شیشه سکوریت

در ادامه آموزش نصب اپراتور شیشه ای حتماً باید به چگونگی نصب شیشه سکوریت روی درب هم اشاره کرد. بعد از آماده شدن شیشه باید با کمک چند نفر شیشه را در محل خود ثابت نگه داشته، تا آن را آب بندی کنید. برای آب بندی کردن باید در شیارهای بالا و پایین فریم چسب مخصوص شیشه ریخته و شیشه را در آن جا ثابت نگه دارید. شیشه را در مکان خود محکم نگه داشته و فشار دهید تا خوب بچسبد.

نصب کلوزر یا اپراتور شیشه ای

کلوزر برای عبور و مرور راحت تر نصب می شود. کلوزر قابلیتی است که باعث باز و بسته شدن اتوماتیک درب ها می شود و کمک بسیار زیادی به افراد ناتوان و کودکان در باز و بسته کردن درب ها می کند. اپراتور شیشه ای نامی است که روی درب های اتوماتیک شیشه ای گذاشته شده است، ولی در واقع قطعه ای اساسی در اتوماتیک کردن درب ها می باشد. آموزش نصب اپراتور شیشه ای روی درب ها:

شیارهای درب را شسته و با سشوار خشک نمایید. اسپری سیلیکون را به شیارها بپاشید و درب را باز و بسته کنید تا از انتشار اسپری به تمام سطح شیارها مطمئن شوید. کلوزر دارای قلاب و چنگک می باشد. قلاب کلوزر در بالای درب باید قرار داده شود و چنگک ها را باید با چکش به داخل محفظه روکش کوبید. جهت فیکس کردن قلاب میتوانید از طناب استفاده کنید. باید کلوزر را روی قاب درب ، یعنی همان مکان تعیین شده برای آن بچسبانید. برای اطمینان از اتصال کامل کلوزر باید با مته پیچ های فلزی را داخل سوراخ های دو طرف کلوزر وارد کنید. این کار باعث محکم شدن جای کلوزر خواهد شد.

نکات طلایی در آموزش نصب اپراتور شیشه ای

۱– باید در تنظیم فاصله و نصب فریم دقت زیادی کرد، کوچکترین اشتباه باعث بدون کاربرد شدن درب می شود. باید مکان نصب فریم ها را قبل از نصب تعیین کرده و در همان مکان نصب کنید.

۲– اپراتور شیشه ای حتما باید در مکانی که از اول تعیین شده است، نصب شود. اپراتور باید فیکس شود. باید مکان اپراتور روی فریم علامت زده شود، تا جابجایی رخ ندهد. همه ی کارایی باز و بسته شدن درب ها وابسته به اپراتور است و اگر در نصب آن ایرادی وجود داشته باشد، تمام کارکرد آن به هم می ریزد.

۳– پانچ کردن سوراخ های درب بسیار مهم و اساسی می باشد، اگر درست انجام نشود کارایی درب از بین می رود. باید سوراخ های که در درب ها ایجاد کرده اید را حتماً به صورت حرفه ای پانچ کنید‌.

۴– برای انتخاب نوع درب حتماً فضا و محیط را در نظر بگیرید، تا دربی با کارایی بالا انتخاب کنید. بعضی از مکانها فضای کافی جهت نصب کردن درب کشویی دارند که می توان با نصب درب شیشه ای ارزان قیمت، در هزینه هم صرفه جویی کرد. اما بعضی مکانها فضای کمی دارند و باید در آن جا از درب های تاشو یا تلسکوپی استفاده شود.

۵– نصب اپراتور شیشه ای کاری حرفه ای است، باید توسط افراد حرفه ای انجام شود. در کل نصب درب شیشه ای چه اتوماتیک و چه غیر اتوماتیک باید توسط افراد خبره و متخصص انجام شود. نباید آن را به افراد آماتور سپرد.

۶– از همان ابتدا بعد از دیدن و اندازه گیری مکان نصب درب باید پیش فاکتور وسایلی که نیاز است، مثل: شیشه، فریم و انتخاب کردن اپراتور شیشه ای برای کارفرما درج شود. در واقع اینطوری کارفرما هم متوجه قسمت اعظم هزینه ها خواهد شد.

۷– برای شروع کار باید حداقل ۷۰ درصد مبلغ پیش فاکتور پرداخت شود. هر کاری برای استارت خود نیاز به پیش پرداخت دارد. این درب ها هم علاوه بر نصب، هزینه های ساخت هم دارند که پیش پرداخت بابت آنها گرفته می شود. به این شیوه درب ها ساخته شده و هزینه نصب آنها در پایان گرفته می شود.

۸– انجام تست دستی درب ها بعد از نصب اپراتور شیشه ای یکی از نکات خیلی مهم می باشد. این تست برای این انجام می شود که اگر مشکلی در باز و بسته شدن درب ها وجود داشته باشد، آن را رفع کنند.

۹– در پایان عملیات نصب باید روی اپراتورها کاور داخلی گذاشته شود تا نمایی جز فلز و شیشه دیده نشود. با وجود کاور تمامی قطعات دیگر پوشانده شده، فقط نمای زیبایی از شیشه و قاب فلزی آن نمایش داده می شود

هزینه نصب اپراتور شیشه ای

نصب اپراتور شیشه ای کاری می باشد که فقط باید توسط متخصصان خود انجام شود. نصب درب ها کاملاً تخصصی می باشد. اگر نصب اشتباه انجام شود یا کوچکترین مشکلی در نصب صورت بگیرد، کارکرد درب مختل شده و زیان زیادی به کارفرما وارد می شود. درب های کشویی پر استفاده ترین نوع درب ها می باشند و هزینه نصب آنها خیلی پایین تر از بقیه است. نصب قفل یا باطری و کارهای اضافه جداگانه محاسبه می شوند. گرانترین هزینه نصب متعلق به درب های تلسکوپی می باشد. نصب این درب ها هم پیچیدگی بیشتری دارد و هم زمان بیشتری می خواهد. بعضی مکان ها قابلیت استفاده از درب های گران قیمت را ندارند. باید بر طبق خاصیت هر مکان، نوع درب هایی که برای آنجا استفاده می شود را تعیین نمود.

نتیجه گیری

برای نصب درب های اتوماتیک باید حتما دوره های آموزش نصب اپراتور شیشه ای را بگذرانید.  این دوره ها طریقه نصب درب ها و رفع ایرادات و مشکلات آنها را به شما نشان خواهند داد. بدون تجربه کار عملی هیچ وقت نمی توانید اپراتور شیشه ای را بدون ایراد نصب نمایید.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید