دوره آموزش برق ساختمان

آموزش برق ساختمان یکی از پرمخاطب ترین دوره های فنی و حرفه ای است که در آموزشگاه کارو استخدام هم رشته ای پرطرفدار است. آموزش برق ساختمان در کل به دو دسته برق ساختمان درجه یک و برق ساختمان درجه دو تقسیم میشود.

که در دوره برق ساختمان درجه دو تمامی مبانی سیم کشی ساختمانی، لوله گذاری برق، روشنایی، تلفن، آیفون، کلید های محافظ و مبانی محاسبه توان در سیستم های تک فاز و سه فاز و محاسبه جریان، انتخاب فیوز ، انتخاب سیم مناسب، کلید های محافظ جان، سیستم ارت ساختمان و… را آموزش میبینید.

در دوره برق ساختمان درجه یک تمامی مبانی تخصصی آموزش نصب و راه اندازی کرکره برقی، آموزش نصب و راه اندازی درب برقی، آیفون تصویری، آموزش نصب دزدگیر اماکن، سیستم اعلام حریق و دوربین های مداربسته آی پی و آنالوگ میباشد. که شما در کارگاه های مجهز و زیر نظر اساتید مجرب که مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای هستند آموزش میبینید. درپایان دوره هم شما به سازمان فنی و حرفه ای کشور معرفی میشوید که بعد از کسب نمره قبولی مدرک خودرا دریافت نمایید.

نمایش ویدیو درباره ویدیو دوره آموزشی برق ساختمان در کافه آموزشگاه کارو استخدام
ضمانت یادگیری
ضمانت یادگیری
خوابگاه
خوابگاه کارآموزان
لوگو فنی حرفه ای
مدرک فنی حرفه ای
معرفی کارجو به کار
معرفی به کار

قیمت دوره آموزش برق ساختمان

میلیون تومان 3/500/000 تومان
  • درجه یک 3.5 میلیون
  • درجه دو 1.5 میلیون

مشخصات دوره برق ساختمان

سرفصل های آموزش برق ساختمان

سرفصل های آموزش برق ساختمان درجه یک

آموزش های برق ساختمان درجه یک به صورت تخصصی میباشد و شامل برق ساختمان درجه دو و سرفصل های زیر میباشد.

آموزش نصب و راه اندازی کرکره برقی

جلسه اول و دوم به صورت کامل صفر تا صد کرکره برفی 

آموزش نصب و راه اندازی اپراتور شیشه ای

جلسه سوم و چهارم صفر تا صد اپراتور درب شیشه ای 

آموزش نصب و راه اندازی جک (درب برقی)

جلسه پنجم و ششم صفر تا صد نصب جک 

آموزش نصب آیفون تصویری

جلسه هفتم صفر تا صد نصب آیفون تصویری 

آموزش نصب دزدگیر اماکن

جلسه هشتم صفر تا صد دزدگیر اماکن

آموزش نصب اعلام حریق

جلسه نهم صفر تا صد نصب اعلام حریق 

آموزش نصب دوربین مدار بسته ip و آنالوگ

جلسه دهم و یازدهم صفر تا صد نصب دوربین های آی پی و آنالوگ

سرفصل های برق ساختمان درجه دو

تعاریف ولتاژ جریان و فرکانس

معرفی انواع قوطی ها

جلسه اول 

نحوه لوله گذاری برق و روشنایی ،تلفن،آنتن ، آیفون

جلسه دوم 

نحوه سیم کشی و کابل کشی و آموزش نقشه کشی برق ساختمار سیستم روکار و توکار طبق استاندارد

جلسه سوم 

محاسبه توان در سیستم تک فاز و سه فاز و محاسبه جریان و انتخاب فیوز و سیم مناسب

جلسه چهارم 

معرفی فیوزها و کلید محافظ جان

جلسه پنجم 

معرفی سیستم ارت و نحوه اجرای آن

جلسه ششم

تشریح کامل انواع منابع تغذیه و نحوه تست و تعمیر آن ها

جلسه هفتم 

نحوه صحیح نصب قوطی کلید و پریزها در ارتفاع مشخص طبق استاندارد

جلسه هشتم 

نحوه سربندی انواع کلیدها پریزها، آنتن، آیفون صوتی ، جعبه فیوز ، سنسورها ،فتوسل و تایمر راه پله و راه اندازی موتور کولر

جلسه نهم 

معرفی برق سه فاز و تکفاز و آموزش برق کشی ساختمان

جلسه دهم 

مزایای دوره آموزش برق ساختمان
ثبت نام در دوره آموزش برق ساختمان
همین حالا به دوره برق ساختمان بپیوند
مشاوره

دریافت مشاوره رایگان

یا

مشاوره بازار کار برق ساختمان

امروزه با توجه به نیاز هر نوع ساختمانی به مبحث برق، این رشته از بازار کاری قوی و پر رونق برخوردار می باشد. میزان درآمد و حضور فعال در بازار کار با میزان مهارت و تجربه شما در حوزه برق ساختمان رابطه مستقیم دارد. با توجه به نیاز هر واحد تجاری، اداری و مسکونی به سیستم برق، با کسب مهارت لازم در زمینه برق ساختمان می توانید به راحتی وارد بازار کار شوید که میتوانید از پلتفرم های خدماتی و پروژه ای یا از تبلیغات شخصی استفاده کنید. همچنین شما میتوانید از مشاوره شغلی رایگان آموزشگاه کارو استخدام استفاده کنید.

سوالات متداول دوره آموزش برق ساختمان

توضیحات دوره آموزش برق ساختمان

آموزش برق ساختمان شامل مواردی همچون سیم کشی، شناخت و نصب کلید ها و پریز ها و راه اندازی لوازم جانبی دیگر می باشد. اگر می خواهید به عنوان یک برق کار ساختمان مشغول به کار شوید ابتدا باید آموزش های لازم در این زمینه را کسب نمایید. با شرکت در دوره های آموزش برق ساختمان می توانید گواهینامه های مربوط به این حرفه را از آموزشگاه های معتبر دریافت نموده و سپس در بازار کار مشغول شوید.

این روزها مشاغل فنی بازار کار بهتری دارند و بهتر است برای تضمین آینده ی خود حرفه ای را بیاموزید که کارایی داشته باشد. بازار کار برق ساختمان بسیار خوب است و افراد فعال در این زمینه اگر از مهارت کافی برخوردار باشند بیکار نمی مانند. ساخت و سازهای هر روزه ی گوشه و کنار شهر نیاز به یک فرد ماهر دارد تا برق کشی و دیگر عملیات مربوط به آن را انجام دهد. در همه ی کشورهای دنیا افرادی که دارای تخصص برق ساختمان باشند بازار کار دارند. البته یک فرد برای ورود به بازار کار باید آموزش برق ساختمان را به طور کامل گذرانده و در این کار مهارت لازم را کسب نماید.

سرمایه مورد نیاز یک برق کار ساختمان

سرمایه ای که برای فرد نیاز است مهارت و دانش وی می باشد. فردی که کار برق ساختمان انجام می دهد نیازی به اجاره مغازه ندارد زیرا باید در همان ساختمان کار خود را انجام دهد. تنها چیزی که لازم است یک برقکار ساختمان در ابتدای کار خود فراهم نماید ابزار و تجهیزات لازم است. البته این وسایل گران قیمت نیستند و فرد می تواند همزمان با پیشرفت کار و نیاز خود آن ها را تهیه نماید.

مهارت هایی که یک برقکار ساختمان باید به آنها دست پیدا کند

یک تکنسین برقکار باید علاوه بر تسلط به برقکاری به کارهایی مانند سیم کشی، نقشه کشی، خواندن نقشه و نیز طراحی مسلط باشد. امروزه سازمان هایی نظیر نظام مهندسی بر طراحی و اجرای صحیح برق ساختمان نظارت می نمایند. آموزش برق ساختمان شامل به روز ترین و پیشرفته ترین تکنیک های برق کشی می باشد.

یکی دیگر از مواردی که در دوره آموزش برق ساختمان به کار آموزان آموزش داده می شود نحوه ی قیمت گذاری پروژه های ساختمانی می باشد. اگر یک فرد به طور دقیق با ابزار و وسایل و قیمت آن ها آشنایی نداشته باشد نمی تواند قیمت مناسبی برای انجام کار خود تعیین نماید. اینگونه ممکن است با دادن قیمت بالاتر پروژه توسط رقیبان وی گرفته شود. ممکن است دادن قیمت پایین نیز باعث ضرر کردن فرد برقکار در پروژه گردد. در دوره های آموزشی نحوه ی دادن پیش فاکتور به مشتری و برآورد نمودن قیمت به طور کامل شرح داده می شود.

اصول اولیه آموزش برق ساختمان

برای انجام برق کشی یک ساختمان ابتدا باید اصول اولیه سیم کشی را بیاموزیم. یکی از موارد مهم در برق کشی ساختمان ساخت لوله های مجزا می باشد. این لوله ها که به رایزر معروفند به طور عمودی در ساختمان قرار می گیرد. فاصله ی این لوله ها با لوله های فاضلاب باید حدود 30 سانتی متر باشد. این مورد یکی از استانداردهای برق کشی ساختمان می باشد. برای هر کار باید لوله ای مجزا داشته باشیم.

در آموزش برق ساختمان یاد میگیریم که باید زانوها با چسب هایی به لوله ی اصلی متصل گردند. این کار برای جلوگیری از جدا شدن ناشی از فشار یا ضربه به لوله انجام می گردد. استفاده از فرزها برای لوله گذاری ضروری می باشد.

یکی از روش هایی که در آموزش برق ساختمان می آموزیم برق کشی ساختمان به روش توکار می باشد. در این روش سیم ها و کابل ها از زیر سیمان و گچ رد می شوند. بدین صورت کابل های برق قابل مشاهده نیستند. در این سبک لوله گذاری انجام نمی شود و سیم کشی به شکل مستقیم انجام می گیرد. برعکس این مدل، سیم کشی روکار است که در آن سیم ها و کابل ها به خوبی قابل مشاهده است و از روی گچ رد می شود.

برای انجام یک برق کشی استاندارد باید سطح مقطع کابل ها به درستی رعایت شود. سطح مقطع سیم ها با یکدیگر متفاوت است. مثلا در جریان اصلی سطح مقطع باید 4 میلی متر باشد. در حالی که سطح مقطع سیم های روشنایی حدود یک و نیم میلیمتر است.

رعایت فواصل سیم کشی در برقکاری

ایجاد فاصله مناسب بین سیم کشی ها در برق ساختمان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. برای مثال فیوز را باید در قسمت مشخصی قرار دهیم تا به طور کامل محافظت شود. فاصله سیم کشی ها از لوله های آب و گاز باید حدود یک متر باشد. همچنین سیم ها باید از چهارچوب های درب به اندازه ۲۰ سانتی متر فاصله داشته باشد. یکی دیگر از مواردی که در آموزش برق ساختمان مورد بررسی قرار می گیرد نقشه خوانی است. با این روش به راحتی می توانید علائم اختصاری را شناخته و آنها را از روی نقشه تشخیص دهید. یک نقشه مناسب باید خوانا باشد. مقیاس نقشه نباید کمتر از یک صدم باشد.

در دوره آموزش برق ساختمان که مراکز مختلف برای برق ساختمان ارائه می دهند در کنار سیم کشی های ساختمان نحوه راه اندازی سیستم های امنیتی مختلف نیز آموزش داده می شود. برای مثال در این دوره ها نصب آیفون تصویری مورد بررسی قرار می گیرد. همچنین نصب نمودن دوربین های مداربسته، سیستم های اعلام حریق، نصب دزدگیر برای اماکن مختلف و درب های اتوماتیک جز آموزش های این دوره می باشد. بهتر است برای آموزش مکانی را انتخاب نمایید که پس از پایان کار به شما گواهینامه فنی حرفه ای اعطا نماید.

مزایای یک دوره آموزش برق ساختمان

بهتر است دوره آموزش برق ساختمان زیر نظر اساتید مجرب برگزار گردد. همچنین وجود کارگاه های آموزشی برای تمرین کارآموزان می تواند به افراد کمک کند تا مطالبی که یاد گرفتند را در ذهن خود تثبیت نمایند. برخی از آموزشگاه ها از کارآموزان خود به صورت نامحدود پشتیبانی می کنند و مطالب روز دنیا را نیز در زمانهای مشخص به آنها آموزش می دهند.

پس از یادگیری همه اصول آموزش برق ساختمان و مهارت های مختلف کارآموز باید به اندازه کافی تمرین و تکرار نماید تا بتواند هر یک از از کارها را به نحو احسن انجام دهد. تمرین کافی باعث می شود فرد با چالش‌های مختلف در بازار کار آشنا شود و راه حل مشکلات را بشناسد. بهتر است یک کارآموز بعد از گذراندن دوره آموزشی مدت زمانی را در کنار یک استادکار به شاگردی بپردازد. پس از آن کار آموز می تواند یک ساختمان را به صورت پروژه ای قبول کرده و کارهای برقی آن را انجام دهد. یا اینکه رزومه خود را برای شرکت های مختلف ارسال نموده و برای شرکتهایی که خدمات منزل را ارائه می دهند کار کند.

عوامل موفقیت در شغل برقکاری

برای موفق شدن در این شغل فرد باید روابط عمومی بالایی داشته و با مدیران ساختمان و مدیر های پروژه ها ارتباط خوبی برقرار کنید. با این کار روز به روز  به پروژه‌های شما افزوده می‌شود و افراد مختلف شما را به یکدیگر معرفی می کنند. فرد برقکار باید سعی کند کار خود را با کیفیت بالا انجام دهد. همچنین برای برخی پروژه ها سرعت عمل بسیار ضروری می باشد. ارائه قیمت مناسب و مشتری مدار بودن نیز می تواند تاثیر خوبی در انجام پروژه ها داشته باشد.

در برق کشی ساختمان باید استانداردهای خاصی رعایت شود. این استاندارد ها فقط توسط یک برقکار ماهر انجام می گیرد. امروزه هنرستان ها و دانشگاه ها به آموزش این شغل می پردازند همچنین این مهارت ها را می توان در آموزشگاه های معتبر فرا گرفت. کسانی که میخواهند مهارت خاصی را در کنار تحصیلات خود یاد بگیرند می توانند از دوره های آموزشی برق ساختمان استفاده کنند. شاید بتوان گفت که یکی از پرکاربردترین رشته هایی که در صنعت برق وجود دارد برق ساختمان می باشد.

یک برقکار ساختمان علاوه بر سیم کشی داخلی باید بتواند وسایل برقی دیگر را نصب و راه اندازی نماید. به دلیل وسعت زیاد این رشته، برق ساختمان نسبت به دیگر شغل ها کمتر اشباع شده است. اگر یک فرد بتواند در کار خود مهارت کافی را کسب نماید و کار خود را با کیفیت و دقت بالایی انجام دهد می‌تواند درآمد خوبی در بازار کار به دست آورد. یک برقکار ساختمان باید مهارت های خود را بروز نماید و هر روز چیزهای جدید یاد بگیرد. امروزه سیستم های روشنایی ساختمان با تکنولوژی های جدید به بازار آمده است. یک فرد موفق در زمینه برق ساختمان باید روش کار و تکنولوژی های جدید و نصب و راه اندازی آن ها را بیاموزد.

 اگر سرمایه کافی برای اجاره یک مغازه در اختیار دارید بهتر است مغازه خود را در مکان شلوغ و پرتردد اجاره نمایید و در کنار کارهای ساختمانی به فروش تجهیزات برقی بپردازید تا بتوانید درآمد بالاتری کسب نمایید. در غیر اینصورت با اجاره یک مغازه معمولی در مکانی کم رفت و آمد تر و پخش تراکت و آگهی می توانید مشتریان خود را جذب کنید. یکی دیگر از کارهایی که یک برقکار ساختمان میتواند انجام دهد عقد قرارداد با شرکت ها، ادارات و موسسات مختلف و کار برای آنها می باشد. به این شکل شما از آن شرکت حقوق دریافت می کنید و می توانید به راحتی وارد بازار کار شوید.

درآمد برقکار ساختمان

یکی از سوالاتی که برای افراد مطرح می باشد این است که میزان درآمد یک برقکار ساختمان چقدر است. به طور کلی میزان درآمد به تجربه فرد، سوابق کاری و مهارت او بستگی دارد. همچنین مواردی همچون سرعت عمل، برخورد خوب با صاحبان پروژه و خوش قول بودن می تواند تاثیر مستقیمی در درآمد فرد داشته باشد. هرچه تجربه فرد در حوزه برق کاری بیشتر باشد بازار کار برای  وی بهتر خواهد بود و افراد بیشتری او را می شناسند.

به این دلیل که گاهی برقکار ساختمان باید در ارتفاع کار کند داشتن توان بدنی مناسب می تواند به او کمک کند. از وظایف مهم برق کار ساختمان می توان به راه اندازی و نصب نمودن دستگاه های مختلف برقی و وسایل روشنایی ساختمان اشاره نمود. همچنین بررسی سیستم های الکتریکی ساختمان و اطمینان از درست کار کردن آنها به عهده برقکار ساختمان می باشد. نصب و راه اندازی برخی وسایل حفاظتی هم می تواند توسط یک برقکار انجام شود.

بازار کار دائمی برقکاری ساختمان

حتی اگر روزی ساخت و ساز در کشور متوقف شود و احتیاج به برق کشی ساختمان ها وجود نداشته باشد یک برقکار میتواند به تعمیر و عیب یابی وسایل برقی بپردازد. همچنین وجود وسایل و تجهیزات پیشرفته امروزی باعث می شود که همیشه به یک فرد متخصص در این زمینه نیاز باشد. تلاش و پشتکار لازم در زمینه برق ساختمان برای حرفه‌ای شدن ضروری است. این کار باعث می شود درآمد فرد روز به روز افزایش یابد و بعد از مدتی می تواند کسب و کار خود را راه بیندازد.

افرادی که در آموزش برق ساختمان مهارت و تجربه کافی دارند می توانند به شکل گروهی نیز با یکدیگر به همکاری بپردازند و پروژه های برق کشی ساختمان های بزرگ را انجام دهند. برای انجام پروژه های اینچنینی فرد باید سیم کشی های داخلی و خارجی ساختمان را به خوبی بشناسد و بر آنها تسلط داشته باشد. ساعات کاری در شغل برقکاری ساختمان متغیر است و از آنجا که این شغل یک شغل خدماتی به حساب می آید گاهی نیاز است که فرد به صورت ۲۴ ساعته به کار مشغول باشد. پس اگر به این شغل علاقه دارید باید خود را آماده کنید که حتی گاهی روزهای تعطیل نیز به کار مشغول باشید. از سوی دیگر خطرات احتمالی در شغل برقکاری ساختمان زیاد است. فرد برقکار باید با نکات ایمنی و استانداردها به خوبی آشنا بوده و آنها را در کار خود را رعایت نماید.

وظایف یک فرد برقکار چیست؟

به طور کلی فرد برقکار باید با استاندارد های برق کشی ساختمان به خوبی آشنا باشد. این فرد باید همه قطعات مورد نیاز خود را برای برق کشی بشناسد و بتواند برق کشی یک ساختمان را به صورت روکار یا توکار انجام دهد. نصب تابلوهای برق یا مونتاژ کردن سیستم های روشنایی ساختمانی جزو وظایف برقکار ساختمان می باشد. فردی که در این شغل کار می‌کند باید بتواند سیم کشی های پوسیده یک ساختمان را تعویض نماید. اگر سیستم برق یک ساختمان دچار اختلال باشد برق کار و وظیفه دارد سیستم را عیب یابی نموده  و عملکرد آن را مورد بررسی قرار دهد. در قسمت داخلی ساختمان تعمیرات مربوط به تلفن، آنتن های تلویزیون، مودم و آیفون نیز به عهده برقکار ساختمان است.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید