آموزش نصب درب ریلی
دوره آموزش نصب درب ریلی از دیگر رشته های دوره آموزش نصب درب های اتوماتیک می باشد که در آموزشگاه کارو استخدام زیر نظر اساتید رسمی سازمان فنی و حرفه ای و در کارگاه های مجهز برگزار می شود.
که کار آموزان بعد از گذراندن دوره آموزش نصب درب ریلی با تسلط کامل میتوانید انواع درب های ریلی مثل درب پارکینگ، انواع درب سوله ها، درب فرودگاه ها، فروشگاه ها، کارگاه ها و.. را نصب نمایند نصب درب ریلی به دلیل بازار کار گسترده درآمد بسیار بالایی دارد.
مزیت هایی که دوره آموزشی نصب درب ریلی در کافه آموزشگاه کارو استخدام را از سایر آموزشگاه ها متمایز میکند: این است که آموزش درب ریلی در کارو استخدام به صورت صفر تا صد عملی می باشند و کار آموزان امکان تجدید دوره، بروزرسانی و پشتیبانی رایگان 10 ساله را دارا میباشند و اینکه تمامی آموزش ها بنا بر نیاز های بازار کار و بهترین سرفصل های آموزشی در نظر گرفته شده است.
قیمت دوره آموزش نصب درب ریلی
مشخصات دوره آموزش نصب درب ریلی
سرفصل های آموزش نصب درب ریلی
خلاصه ای از برق صنعتی و ساختمان
معرفی انواع درب ریلی و تاریخچه آنها
جلسه اول
آموزش و معرفی اجزای یک درب ریلی
جلسه اول
آموزش اندازه گیری دقیق و مهندسی
جلسه اول
آموزش انتخاب صحیح موتور مورد نیاز بر اساس وزن درب
جلسه اول
آموزش نصب محدود کننده حرکت
آموزش نصب چشمی
جلسه دوم
آموزش نصب چراغ سر در
جلسه دوم
آموزش نصب پلیت زیر موتور
آموزش زیر سازی مناسب در حالت های مختلف
جلسه سوم
آموزش نصب نگه دارنده L
جلسه سوم
آموزش نصب ریل و تراز کردن آن
جلسه سوم
آموزش ریگلاژ کزدن موتور درب ریلی
جلسه سوم
آموزش سیم کشی درب ریلی
آموزش تنظیمات منو موتور
جلسه چهارم
آموزش لرن کردن ریموت
جلسه چهارم
مزایای دوره آموزش نصب درب ریلی
پس از اتمام دوره آموزشی و عدم فراگیری قسمتی از دوره و یا تمامی دوره کارو استخدام برای شما این دوره را به صورت رایگان تجدید میکند.
کارو استخدام برای کار آموزانی که از شهر های دیگر در این دوره ها شرکت مینماییند خوابگاه هایی که مورد تایید اداره اماکن و در نزدیکی آموزشگاه هستند را در نظر گرفته است. که موجبات اسایش کارآموزان محترم در طول دوره فراهم گردد.
کارآموزان بعد از اتمام دوره جهت آزمون عملی و تئوری به سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور معرفی میشوند و پس از پشت سر گذاشتن آزمون سازمان و دریافت نمره قبولی میتوانید مدرک خود را دریافت کنید.
کار آموزان کارو استخدام پس از اتمام ساعات آموزشی خود و دریافت مدرک رسمی از سازمان با توجه به سطح نمره کسب شده خود به بازارکار مربوطه معرفی خواهند شد.
ثبت نام در دوره
مشاوره بازار کار نصب درب ریلی
کارآمورانی که آموزشگاه نصب درب ریلی کارو استخدام را برای آموزش نصب دربهای ریلی انتخاب نموده اند باید بدانند بهترین آموزشگاه نصب درب ریلی در تهران آموزشگاه کارو استخدام میباشد و کارآموزان بعداز دوره آموزش درب ریلی مدرک فنی حرفه ای نصب درب ریلی را زیر نظر سازمان فنی حرفه ای و وزارت کار دریافت میکنند که این مدرک درب ریلی فنی حرفه ای ورود آنها را به بازارکار قانونی و راحت میکند و آموزشگاه کارو استخدام بعد از آموزش دربهای ریلی به مشاوره بازارکاری کاراموزان میپردازد و آنها را تا ورود به بازارکار همراهی میکند.
افزایش درآمد این شغل نصاب درب ریلی با میزان تخصص و مهارت رابطه مستقیمی دارد و یک نصاب درب اتوماتیک در وهله اول بایستی مشاغل مرتبط با حوزه خود را شناسایی کرده و صاحبان کسب و کار مرتبط با این حوزه ارتباط گرفه و تعامل برقرار کنند؛ همچنین با فروشگاه های تجهیزات درب اتوماتیک، کلید سازی ها، شرکت های معماری، سازندگان کرکره و درب منازل و حتی مدیران پروژه های ساختمانی و… ارتباط بگیرند.
از دیگر راه های اشتغال در بازار کار نصب درب های اتوماتیک ریلی تعامل و ارتباط با پلتفرم های استخدامی و خدماتی مثل ایزی تعمیر، آچاره ، دیوار، شیپور و… میباشند.
روش دیگر کسب درآمد در این شغل آموزش نصب درب ریلی می باشد، که یک نصاب درب اتوماتیک می تواند به عنوان مدرس به آموزش درب ریلی و مباحث تخصصی و عمومی مرتبط با این حوزه بپردازد و یا اینکه رزومه خود را برای شرکت هایی که در این زمینه فعالیت میکنند ارسال نماید و به استخدام شرکت مرتبط در بیاید، حتی می توانند با کارشناسی مناطق اطراف خود ساختمان های در حال ساخت را شناسایی کند و با آن ها ارتباط گرفته و با مدیران پروژه جهت انجام خدمات درب های ریلی توافق کند.
البته در هر حوزهای از نقش تبلیغات و بازاریابی نمی توان غافل شد و در تمامی حوزه های کاری اگر هزینه ای برای انجام تبلیغات در نظر گرفته شود قطعاً در آمده مضاعفی نیز خواهد داشت و حتی می توانند علاوه بر نصب، بازاریابی و فروشندگی قطعات مورد نیاز درب های اتوماتیک را نیز ارائه دهند. امید واریم که با مشاوره رایگان آموزشگاه درب ریلی کار و استخدام در خصوص اشتغال و بازار کار بعد از آموزش نصب دربهای ریلی بتوانیم شما را در این امور یاری کنیم.
سوالات متداول دوره نصب درب ریلی
آموزش نصب درب های ریلی
نصب درب ریلی، گزینه بسیار مناسبی جهت استفاده در مکانهایی است که شرایط استفاده از درب های دو لنگه را ندارند. با به کار بردن این درب ها هم فضای بیشتری برای استفاده خالی می ماند، هم باز و بسته کردن درب ساده تر می شود. درب های ریلی هم به صورت اتوماتیک مورد استفاده قرار می گیرند هم دستی. اما مدل اتوماتیک آن رایج تر و مورد بحث مقاله ما می باشد. دیدن آموزش نصب درب ریلی برای انجام آن ضروری می باشد.
چون درب های ریلی اتوماتیک با استفاده از موتور و بردهای هوشمند کار می کنند، حتماً باید قبل از نصب آنها آموزش کامل دیده باشید.با توجه به این نکته که امروزه اکثریت مردم از این درب ها استفاده می کنند، نصب درب ریلی به یکی از شغل های پر درآمد تبدیل شده است. از این درب ها در مکانهای دلخواه و در سایز های مختلف میتوان استفاده کرد.
در ساختمان ها، مجتمع های تجاری و برج ها معمولاً از این نوع درب ها استفاده می شود. به همین خاطر دیدن آموزش نصب این درب ها و تعمیرات آن میتواند آینده شغلی خوبی را در پی داشته باشد. اما قبل از آموزش باید بدانید درب ریلی چیست، چه مزیت هایی دارد و آن موقع به پیگیری آموزش نصب درب ریلی بپردازید. نصب این درب ها علاوه بر مهارت در نصب نیاز به داشتن علم آن نیز دارد، که باید حتماً به شما آموزش داده شود.
درب ریلی چیست؟
درب ریلی بهترین جایگزین برای درب های لولایی می باشد. نصب درب ریلی فضایی که برای باز کردن درب لولایی باید خالی می گذاشتید، را قابل استفاده می کند. درب ریلی در شکل و طرح های متنوعی ساخته و به کار گرفته می شود. امکان دارد حالتهای نصب آنها با هم فرق کند ولی در کل کارکرد همه آنها یکی است. نکته قابل توجه این است که قیمت درب های ریلی با توجه به ابعاد و وزن آنها تعیین می شود.
هر چه سایز درب بزرگتر باشد باید از موتور بزرگتری برای باز و بسته شدن آن، استفاده کرد. همچنین باید انرژی بیشتری مصرف کرد، قاعدتاً این مسئله باعث بالا رفتن قیمت آن درب می شود. این قضیه حالت معکوس هم دارد، یعنی اگر در کوچکتر باشد قیمت آن کمتر می شود.
نصب درب ریلی برای پارکینگ ها، کارخانه ها و خیلی مکانهای دیگر کاربرد دارد. درب های ریلی نسبت به درب های لولایی کارکرد بهتر و راحت تری دارند. درب های اتوماتیک شیشه ای هم کارکرد راحتی دارند ولی به خاطر استفاده از شیشه، برای استفاده در مکانهایی مثل فضای ورودی کارخانه ها مفید نمی باشند. البته میتوان درب های ریلی را با شیشه هم ساخت ولی بیشتر استفاده آنها فلز می باشد چون سایز آنها بزرگ است.
کاربرد درب ریلی
نصب درب ریلی کاربردهای زیادی دارد. از این درب ها در مکانهایی که به همه ی فضای ورودی نیاز است برای عبور و مرور، استفاده می کنند. نکته مهم در انتخاب درب ها تناسب وزن آنها با فضای مورد استفاده می باشد. برای ساختمانهای مسکونی از درب های حداکثر ۱۰۰۰ کیلوگرمی و برای کارخانه ها از درب های حداکثر ۴۰۰۰ کیلوگرمی استفاده می کنند. برای نصب این درب ها وجود سقف ضروری نیست، پس میتوان برای پارکینگ های روباز هم از آن استفاده کرد. باز و بسته شدن این درب هیچگونه سر و صدایی تولید نمی کند. جک درب های ریلی را میتوان در قسمت بالای درب یا روی زمین نصب نمود. حرکت درب به یک سمت راست یا چپ است.
هر روز کاربرد این نوع درب ها بیشتر می شود و شکل و طرح های متنوعی از آنها وارد بازار شده است. تمایل به دیدن آموزش نصب درب ریلی هم بین مردم بیشتر شده است. درب های ریلی هم مقاومت بالایی برای حفظ حریم ساختمان دارند و هم به راحتی باز و بسته می شوند. هر چه مکان بزرگتر باشد، قاعدتاً سایز، وزن و مقاومت درب ها نیز بیشتر می شود.
مزایای آموزش نصب درب ریلی
آموزش نصب درب ریلی برای قرار دادن آنها در مکان های مختلف ضروری است. هیچ شخصی بدون دیدن آموزش و یادگیری اصول آن نمی تواند اقدام به نصب این درب ها کند. نصاب برای نصب درب ها باید با ابزار نصب آنها و لوازم تشکیل دهنده درب ها آشنایی کامل داشته باشد. همچنین باید از میزان استفاده از مواد و نحوه اندازه گیری درب ها شناخت داشته باشد، در حدی که بتواند به سفارش دهنده کمک کند. یکی از مزایای این آموزش، آشنایی نزدیک با مقدمات کار است. شیوه اندازه گیری درب را باید به صورت تخصصی یاد گرفت، که این خود از مزایای آموزش نصب درب ریلی می باشد.
درب ها هم از بالا می توانند ریلی شوند هم از پایین، این به عهده نصاب است که تشخیص دهد از کدام قسمت باید درب ها را ریلی کرد. اگر از بالا ریلی شود به ریل و قرقره نیاز است و اگر از پایین ریلی شود به چرخ و ریل. یادگیری همه این موارد و خیلی نکات دیگر از مزایای گذراندن دوره آموزش نصب درب ریلی می باشد.
آموزش نصب درب ریلی برای افرادی مناسب است، که به فکر شغل مناسب و به راه انداختن کسب و کاری مدرن و آینده دار هستند. این چنین آموزش ها بیشتر به شکل عملی می باشند. در حین آموزش نکته های مهم و بسیار ریزی برای افراد توضیح داده می شوند که در عملیات نصب درب، به آنها خیلی کمک خواهد کرد. بعد از آموزش فرد تجربه لازم و علم مورد نیاز شروع به کار را کسب کرده است و به راحتی می تواند وارد بازار کار شود. آموزش نصب درب ریلی از کوچکترین و پیش پا افتاده ترین مسائل شروع شده و به حرفه ای ترین مسائل ختم می شود.
نکات مهم در آموزش نصب درب ریلی
خیلی از نکات در شیوه نصب درب ریلی وجود دارد که علاوه بر کار آموزان، حتی نصابان هم از آنها خبر ندارند. چون فقط نصب را به صورت عملی یاد گرفته و وارد بازار کار شده اند. باید حتما قبل از شروع به کار آموزش دیده باشید، آن هم در مکانها و آموزشگاه های معتبر که تضمین در یادگیری همه نکات ریز و درشت را به شما بدهند. در آموزشگاهها استادان ماهری که هم عملی و هم تشریحی بر این کار تسلط کامل دارند، به افراد آموزش می دهند. این افراد می دانند که در آموزش نصب درب ریلی نکات مهم خیلی زیادی باید مورد توجه قرار گیرد و به کار آموزان آموزش داده شود. بعضی از این نکات عبارتند از:
۱– نکات مهم در ساختار کلی و جزئی درب های ریلی.
۲– روش سیم کشی کردن مرکز کنترل.
۳– شیوه نصب صفحه پلیت موتور درب.
۴– نصب فلاشر و میکروسوئیچ.
۵– چگونگی ساخت بدنه و نصب درب ریلی.
۶– از نکات مهم در آموزش نصب درب ریلی شناخت ویژگی های مورد نیاز برای انتخاب موتور است.
۷– نصب نگهدارنده درب ریلی.
۸– شناخت و معرفی کردن بلبرینگ های مورد نیاز برای نصب درب ریلی.
۹– تنظیم اندازه باز شدن درب.
۱۰– نحوه نصب ریل و غلتک ها.
۱۱– چگونگی تست کردن و تأیید صلاحیت نحوه نصب درب ریلی.
۱۲– آموزش چگونگی تعمیر قطعات و لوازم آسیب دیده و رفع اشکال آنها.
نحوه نصب درب ریلی
هدف ما از ارائه این مقاله آموزش نصب درب ریلی می باشد. درب ریلی قطعات مختلفی دارد. درب ریلی به این صورت کار می کند که یک لنگه درب که عرضی بیشتر از دو و نیم متر دارد، به شکل کشویی جابجا می شود و فضای ورودی را به طور کامل برای عبور و مرور باز می کند. از این درب ها به خاطر سر و صدای پایین میتوان برای آپارتمان ها مخصوصاً به عنوان درب پارکینگ استفاده کرد. استفاده از درب ریلی با گذشت زمان بیشتر شده و علت آن کم صدایی، زیبایی و فضای اشغالی پایین می باشد. این امر میل به آموزش نصب درب ریلی را در بین اکثریت جوانان بالا برده است. یکی از معایب این درب ها سرعت پایین آنها در باز و بسته شدن است.
شیوه شناسایی کورس درب ریلی
برای شناسایی کردن کورس درب ریلی باید درب را در میانه قرار داده و کلید خلاص کن آن را فعال کنید. کلیدهای Stop و Close را به صورت همزمان و باهم فشار دهید. در این صورت درب به سمت بستن به صورت آهسته حرکت خواهد کرد. بعد کلیدهای Close و Stop را رها کنید تا حرکت باز و بسته شدن درب ها با سرعت بالا انجام شود. بعد از چندین ثانیه که درب به سمت بسته شدن با سرعت بالا پیش می رود، درب می ایستد و چراغ های L ۲ و L ۳ شروع به خاموش روشن شدن و چشمک زدن می کنند.
شیوه ریست و پاک نمودن ریموت درب ریلی
برای ریست و پاک کردن ریموت درب ریلی باید کلید رسیور را نگه داشته تا چراغ آن روشن شود. بعد از گذشت چند ثانیه چراغ رسیور روشن و خاموش می شود. این روشن و خاموش شدن سه بار انجام می شود. بار سومی که خاموش شد، چراغ کلید رسیور را آزاد گذاشته تا روشن شود، بعد از روشن شدن خیلی سریع کلید را فشرده و تا ۱۰ ثانیه اگر صبر کنید، سیو می شود. نشانه درست انجام دادن کار چشمک زدن سریع رسیور می باشد، که تا ۵ بار هم به آرامی خاموش و روشن خواهد شد.
مزیت های نصب درب ریلی اتوماتیک
نصب درب ریلی اتوماتیک مخصوصاً برای پارکینگ ها مزیت های بسیار زیادی دارد، بعضی از این مزیت ها در پایین ذکر شده اند.
۱– اولین مزیت نصب درب ریلی راحتی و آسایش نیروی انسانی می باشد. دیگر نیاز نیست فردی از ماشین پیاده شده و در را باز و بسته کند. با استفاده از درب ریلی فقط با فشار دادن یک دکمه درب باز و بسته می شود. این مزیت بهترین و کاربردی ترین مزیت استفاده از درب ریلی اتوماتیک می باشد.
۲– دومین مزیت نصب درب ریلی اتوماتیک نداشتن آلودگی صدا می باشد. دیگر سرو صداهای باز کردن درب پارکینگ با استفاده از این درب ها وجود نخواهند داشت، اگر صدایی هم باشد بسیار ناچیز است که باعث آزار رساندن به دیگران نخواهد شد.
در ضمن این درب ها به خاطر مجهز شدن به چشم الکترونیکی وقتی مانعی سر راه باشد، متوجه آن می شوند و توقف می کنند. نصب درب ریلی به زیبایی و نمای ساختمان هم کمک خواهد کرد.
آموزش نصب درب ریلی اتوماتیک
مرحله اول: در مرحله اول از نصب درب ریلی باید جایگاه پلیت موتور در زمین یا سقف تعیین و با جوشکاری محکم شود. این جایگاه باید آنقدر محکم باشد که جابجا نشود.
مرحله دوم: قرار دادن دنده شانه ای به صورت موازی با چرخ دنده موتور.
مرحله سوم: نصب کردن برد در مکان از پیش تعیین شده.
مرحله چهارم: انجام تنظیمات مربوط به سیم کشی کردن چشمی ها و فلاشر و همچنین وصل کردن سیم کشی ها بعد از تنظیمات به برد موتور . سیم کشی ها حتماً باید مثل نقشه کاتالوگ اصلی انجام شوند. همچنین تنوع در برد ها هم در بازار بسیار بالا می باشد و آپشن های متفاوتی دارند، انتخاب و استفاده از آنها حتماً باید از روی کاتالوگ باشد.
مرحله پنجم: تهیه چرخ مناسب برای نصب درب ریلی. چرخ های فلزی برای درب های ریلی بسیار مناسب می باشند. طول عمر این چرخ ها بالا می باشد و بسیار روان کار می کنند. برای روان شدن بهتر درب ها میتوان از جک با قابلیت تحمل وزن بالا کمک گرفت.
مرحله ششم: تست درب ها از نظر روانی و باز و بسته شدن آنها. برای رفع ایرادات ناشی از باز و بسته شدن درب ها باید از یک آهنگر کمک گرفت.
کلام پایانی
آموزش نصب درب های ریلی را باید حتماً افراد متخصص و حرفه ای انجام دهند. کیفیت و درستی کارکرد درب ها، در گرو درست انجام شدن عملیات نصب آنها می باشد. افراد آماتور نمی توانند این نصب ها را انجام دهند. نکات ریزی وجود دارد برای کارایی بهتر درب ها، که فقط نصابان حرفه ای و افرادی که دوره آموزش نصب درب ریلی را دیده اند، از آنها آگاه می باشند. شناخت قطعات، کیفیت هر کدام از آنها، مهارت در اندازه گیری و تعیین وزن درب ها همه از عواملی می باشند که یک نصاب باید به آنها مسلط باشد.
دیدگاهتان را بنویسید