5 تفاوت حسگر CCD و CMOS در دوربین های مداربسته
سنسور تصویر به عنوان مهمترین قطعات دوربین مداربسته شناخته می شود. سنسور های تصویر دوربین مدل های متنوعی دارند که مهمترین آنها ccd و cmos هستند. اگر تفاوت حسگر CCD و CMOS را بشناسید به راحتی می توانید از آنها استفاده نمایید.
هر یک از این سنسور ها قابلیت های متفاوتی دارند و دارای کاربرد ویژها ی هستند. که در آموزشگاه کارو استخدام به بررسی حسگر CCD و CMOS پرداخته ایم.نوع سنسور به کار گرفته شده برای دوربین به مدل دوربین مداربسته بستگی دارد. سنسورهای سی سی سی دی برای دوربین های آنالوگ گزینه مناسبی هستند. در واقع برای دوربین هایی که ارزان قیمت هستند سنسورهای سی سی دی کیفیت عالی خواهند داشت.
به همین دلیل می توانید از سنسور ccd برای انواع دوربین های معمولی استفاده کنید. سنسورهای دوربین مداربسته cmos برای دوربین های آی پی مورد استفاده قرار می گیرند. دوربین های آنالوگ و که با کیفیت اچ دی هستند نیز می توانند از سنسورهای cmos استفاده نمایند. بنابراین شما تمامی مواردی که مربوط به کارکرد سنسور ها می باشد را باید بشناسید تا بتوانید بهترین مدل آنها را روی دوربین انتخاب کنید.
فهرست مطالب
Toggleسنسور ccd چیست؟
سنسور CCD (Charged Coupled Device) در دوربین های آنالوگ به کار می رود که در نور کم تصاویر بسیار باکیفیت دارد. تراشه ccd به نور حساس است و نور را دریافت می کند.
حسگر تصویر CMOS
CMOSیا Complementary metal oxide semiconductor پیشرفته تر از سنسور CCD است. اصلی ترین تفاوت حسگر CCD و CMOS کیفیت تصویر در نور کم میباشد.
سنسور CMOS در برابر نور از حساسیت پایین تری برخوردار میباشد. در برابر نور کم تصاویر دوربین CMOS کیفیت تصویر پایین تری دارند. سنسور CMOS مصرف برق و قیمت پایین تری دارد. حسگر CMOS سرعت پردازش بالایی دارد.
شناخت تفاوت حسگر CCD و CMOS
برای شناخت تفاوت حسگر CCD و CMOS برخی از گزینه های مهمی که اهمیت دارند را در این مطلب می خواهیم معرفی کنیم. از جمله مواردی که تفاوت این دو سنسور را نشان می دهند عبارت هستند از :
-
تفاوت در مصرف انرژی
یکی از مهم ترین تفاوت های حسگر سی سی دی و سی ام او اس در مورد انرژی مصرفی آنها می باشد. مصرف انرژی در سنسور cmos کمتر است. اما مصرف انرژی در سنسورهای سی سی دی بیشتر می باشد. به طور کلی باید به خوبی بدانید که سنسورهای cmos را بر اساس استانداردهای خاصی تولید می کنند. این سنسورها برای دوربین های پیشرفته به کار گرفته می شوند. اگر سنسورهای cmos انرژی زیادی مصرف کنند بعد از مدتی کارایی لازم را نخواهند داشت. البته سنسورهای سی سی دی انرژی مصرفی شان چندان بالا نیست که شما از خرید آن ها به طور کلی پشیمان شوید.
-
تفاوت در اصلاح نور در معرض نور
یکی دیگر از تفاوت های حسگر ccd و cmos مربوط به اصلاح نور در معرض نور آنها است. اگر سنسور cmos در معرض نور قرار بگیرد اصلاح بهتری را از خود نشان خواهد داد. در واقع این سنسور در برابر اشعه ماورا بنفش مقاومت زیادی از خود نشان می دهد و می تواند به بهترین نحو ممکن تصاویر را ضبط کند. ضبط تصاویر با استفاده از این سنسور با کیفیت عالی انجام می گردد.
اما در سنسورهای سی سی دی تصحیح نور در معرض نور چندان عالی نمی باشد. بر همین اساس شما زمانی که از این سنسور روی دوربین مداربسته استفاده کنید تاریکی رفع نمی شود و نور زیادی دریافت نخواهد شد. تصحیح نور در معرض نور اهمیت زیادی دارد و این مسئله به عنوان یکی از مهمترین تفاوت های حسگرهای دوربین مداربسته شناخته می شود.
-
تفاوت های حسگر ccd و cmos از نظر حساسیت به نور
یکی از مهمترین مواردی که تفاوت حسگر CCD و CMOS را نشان می دهد مربوط به حساسیت آنها به نور است. سنسور های cmos نسبت به ccd حساسیت کمتری به نور دارند. در واقع سنسورهای cmos نسبت به نور حساسیت زیادی ندارند. به همین دلیل مدت زمان زیادی مورد استفاده قرار می گیرند و آسیبی به آنها وارد نمی شود. اما سنسورهای سی سی دی حساسیت شان به نور بیشتر است. این مسئله موجب شده که زمان فیلمبرداری، این سنسورها برخی از تصاویر را به خوبی نشان ندهند.
-
تفاوت در تبدیل سیگنال
یکی از مهمترین تفاوت های سنسور ccd و cmos در مورد تبدیل سیگنال می باشد. تبدیل سیگنال در سنسور به عنوان یکی از مهمترین فعالیت هایی است که باید سنسور انجام دهد. سنسورهای ccd تبدیل سیگنال را به صورت آهسته انجام می دهند، چرا که قدرت و مقاومت زیادی در آنها تعبیه نشده است. اما سنسورهای cmos تبدیل سیگنال را بسیار سریع انجام خواهند داد. این سنسورها قدرت زیادی دارد و طبق استانداردهای خاصی تولید می شوند. شما می توانید برای تبدیل سیگنال سریع از سنسورهای cmos استفاده کنید.
-
تفاوت ccd و cmos از نظر مدل دوربین
یکی دیگر از تفاوت های سنسور ccd و cmos مربوط به استفاده از آنها در دوربین های متفاوت می باشد. شما می توانید سنسورهای cmos در دوربین هایی که مدرن هستند مورد استفاده قرار دهید. در واقع بیشتر دوربین های مدرن را با استفاده از این سنسور تولید می کنند. چرا که این سنسور قابلیت ها و ویژگی های بیشتری نسبت به مدل سی سی دی دارد. در دوربین هایی که قدیمی هستند از سنسور سی سی دی استفاده خواهد شد.
دوربین های قدیمی کارکرد مناسبی دارند و این سنسورها عملکرد آنها را تضمین می نمایند. در واقع باید بدانید که امروزه بیشتر تولید کنندگان دوربین مداربسته از سنسورهای سی ام اس برای تولید دوربین استفاده خواهد کرد. این سنسورها کیفیت عالی دارند و و ضبط فیلم با استفاده از آنها به بهترین نحو ممکن انجام خواهد شد.
تفاوت حسگر CCD و CMOS از نظر اندازه
اندازه های متفاوتی از سنسورهای دوربین مداربسته ccd و cmos در بازار مشاهده می کنید. این مسئله یکی از مهمترین مواردی است که تفاوت حسگر CCD و CMOS را نشان می دهد. سنسورهایی که بزرگ هستند نور بیشتری را دریافت می نمایند و سپس آنها را به سیگنال تبدیل خواهند کرد. به طور معمول دوربین هایی که با سنسور بزرگ طراحی می شوند در شرایط کم نور عملیات ویژه ای را از خود نشان می دهند.
در انواع متفاوت دوربین های مداربسته سنسور های گوناگونی استفاده خواهند کرد. دوربین های آنالوگ و تحت شبکه از سنسورهای سی سی دی و سی ام استفاده خواهند نمود.
در صورتی که شما میخواهید در زمینه نصب دوربین مداربسته فعالیت کنید میتوانید در دوره نصب دوربین مداربسته کارو استخدام شرکت کنید که در آن از صفر تا صد حسگر ها ، نصب و راه اندازی آن ها را آموزش میبینید.
هر یک از سنسورهای دوربین مداربسته ccd و cmos آنها فناوری مثبت و ویژه ای دارند. اگر شما به دنبال دوربینی هستید که می خواهید در شرایط کم نور به بهترین نحو ممکن کار کند می توانید سنسور های بزرگ سی سی دی را خریداری کنید. شما قبل از خرید باید مشخصات سنسور را مورد بررسی قرار دهید. اگر مایل هستید که از دوربین های تحت شبکه با کیفیت بالا استفاده نمایید باید سنسورهای cmos را انتخاب کنید.
سنسور هایی که پیشرفته هستند با استفاده از تجهیزات خاصی راه اندازی می شوند. همچنین آنها را باید در شرایط خاصی تعمیر و نگهداری نمایید. بر همین اساس برای تعمیر انواع سنسور های تصویر در دوربین مداربسته بهتر است که تنها به افراد حرفه ای و متخصص در این زمینه مراجعه کنید.
شناخت تفاوت حسگر CCD و CMOS در دوره های آموزشی کارو استخدام
در صورتی که می خواهید به طور کامل نصب دوربین مداربسته و انواع حسگر ها را مورد بررسی قرار دهید و اشکالات آنها را رفع کنید بهتر است که در دوره های آموزشی کارو استخدام شرکت نمایید. در کارو استخدام طی یک ماه آموزش های لازم برای از نصب دوربین مداربسته تا شناخت عیوب سنسورهای دوربین مداربسته ارائه می شود.
شما می توانید انواع ایرادات و مشکلات دوربین های مداربسته را بشناسید و سپس برای رفع آنها اقدام کنید. پس از دوره آموزشی وارد بازار کار می شوید و درآمد میلیونی کسب خواهید کرد. اگر اطلاعاتی در مورد دوره های آموزشی کارو استخدام ندارید می توانید با کارشناسان ما تماس: 02188949711 بگیرید تا شما را به طور کامل راهنمایی نمایند. پس از دریافت راهنمایی های لازم در کلاس ها شرکت کنید و نکات زیادی را یاد بگیرید.
نویسنده
برترین دوره های ما
- دوره آموزش PLC
- آموزش برق ساختمان درجه 1و2
- آموزش تعمیرات موبایل
- آموزش نصب دوربین مداربسته
- دوره آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل
- آموزش نصب آیفون تصویری
- آموزش نصب درب شیشه ای
- آموزش نصب اعلام حریق
- دوره آموزش نصب داکت اسپلیت
- آموزش نصب درب اتوماتیک
- آموزش نصب درب ریلی
- آموزش نصب دزدگیر اماکن
- آموزش نصب سانترال
- آموزش هوشمندسازی ساختمان
دیدگاهتان را بنویسید