نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته چیست؟
دنبال کردن روند مربوط به نصب انواع دوربین مداربسته کار راحتی نیست. متخصصین فعال در این زمینه، باید به متغیر های زیادی همچون سیگنال به نویز در دوربین مداربسته توجه داشته باشند. نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته، یکی از مهم ترین متغیر هایی است که می تواند روند نصب، نگهداری و حتی تعمیر دوربین مدار بسته را تحت تاثیر خود قرار دهد. همین مسئله هم باعث شده تا توجه به این فاکتور و عامل روز به روز بیشتر شود. به خاطر داشته باشید که این نسبت همیشه ثابت نبوده و گاهی اوقات بر اساس یک سری عوامل و فاکتور های خاص کم و زیاد می شود. امروز ما در کارو استخدام قصد داریم تا در مورد چیستی و کاربرد های سیگنال به نویز در دوربین مداربسته با شما صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
Toggleبررسی تعریف سیگنال به نویز در دوربین مداربسته
قبل از هر چیز، بیایید تا به سراغ تعریف سیگنال به نویز در دوربین مداربسته برویم. به صورت کلی، زمانی که یک فرکانس خاص به صوت نا خواسته در محیط ایجاد شود، نویز صورت گرفته است. نویز می تواند دسته بندی ها و انواع مختلفی داشته باشد. ولی کارشناسان برای محاسبه دقیق میزان نویز در یک شبکه دوربین مدار بسته، از ابزار ها و متغیر های مختلفی استفاده می نمایند. یکی از همین متغیر های مهم و پر اهمیت که می تواند نشان دهنده میزان دقیق نویز در شبکه دوربین مدار بسته باشد، سیگنال به نویز در دوربین مداربسته است. این نسبت به صورت کامل دوربین و شبکه را آنالیز کرده و گزارش کاملی را در اختیار شما قرار می دهد.
سیگنال به نویز در دوربین مداربسته یا Signal to Noise Ratio را با علامت انحصاری SNR نمایش می دهند. به خاطر داشته باشید که این نسبت فقط در دنیای دوربین های مداربسته مورد استفاده قرار نگرفته و در هر شبکه الکترونیکی کاربرد خواهد داشت. از جمله شبکه های الکترونیکی رایجی که به این نسبت علاقه زیادی نشان می دهند می توان به شبکه های مخابراتی، شبکه های اینترنتی و شبکه های ارتباطی اشاره کرد. سیگنال به نویز در دوربین مداربسته می توان یک معیار مهم برای بیان عملکرد سیستم پردازش سیگنال به حساب بیاید.
هرچه عملکرد این سیستم بهتر شود، وضعیت این نسبت هم بهتر خواهد شد. به خاطر داشت باشید که هرچه میزان نویز یک شبکه دوربین مداربسته کاهش پیدا کند، کیفیت تصویر و صدای آن بهتر شده و در نهایت بازدهی این وسیله برای محیط افزایش پیدا خواهد کرد. پس، برای دریافت بیشترین بازدهی ممکن، یکی از مهم ترین متغیر هایی که شما باید به آن توجه داشته باشید مربوط به SNR یا نسبت سیگنال به نویز است.
چرا توجه به سیگنال به نویز در دوربین مداربسته اهمیت دارد؟
شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که دلیل اهمیت نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته چیست؟ در پاسخ به این سوال، باید بگوییم که دنیای دوربین های مدار بسته به متغیر های زیادی بستگی دارد. SNR یکی از مهم ترین متغیر هایی است که شما باید آن را مد نظر خود قرار دهید تا برای راه اندازی دوربین با مشکلی مواجه نشوید. به خاطر کلی، هرچه نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته بالا تر رود، کیفیت اتصال هم بهتر است. این نسبت می تواند نشان دهنده میزان نویز موجود درون شبکه باشد. مطمئنا هرچه میزان نویز قرار گرفته در یک شبکه کامل کمتر شود، کیفیت تصویر، اتصال و بازخورد هم بهتر خواهد شد. همه این موارد باعث شده اند تا توجه به این نسبت در راه اندازی دوربین های مداربسته اهمیت زیادی پیدا نماید.
برگزاری دوره نصب انواع دوربین های مداربسته (ip و آنالوگ) به صورت تخصصی در کارو استخدام
تلفن تماس: 02188949711
جدا از این موارد، سیگنال به نویز در دوربین مداربسته می تواند نشان دهنده کیفیت سیستم پردازش سیگنال باشد. دوربین های مداربسته، تصاویر محیط را به فرم یک سیگنال در اختیار دی وی آر قرار می دهند. متغیر هایی همچون فاصله دوربین با دی وی آر، مقاومت مدار، نوع دوربین و نوع دی وی آر می توانند سیگنال های ورودی و خروجی را تحت تاثیر خود قرار دهند. هرچه کیفیت دی وی آر و دستگاه پردازش تصویر بهتر شود، میزان نویز قرار گرفته در شبکه هم کاهش پیدا می کند. به خاطر داشته باشید که این مسئله برای همه شبکه ها صادق نیست. گاهی اوقات یک عامل خارجی می تواند باعث ایجاد نویز شود. در صورتی که نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته شما پایین است، بلکه است که سریعا سیم کشی و وضعیت دی وی آن را بررسی کنید.
انواع نویز کدام اند؟
البته که برای بررسی بهتر و دقیق تر سیگنال به نویز در دوربین مداربسته، شما باید با انواع نویز آشنا شوید. شرکت در دوره های آموزش نصب دوربین مدار بسته و سیم کشی ساختمان به شما اجازه می دهد تا انواع نویز را به صورت دقیق مورد بررسی قرار دهید. ولی به صورت کلی، نویز ها می توانند دسته بندی ها و زیر شاخه های مختلفی داشته باشند. جالب است بدانید که نوع نویز موجود درون شبکه، می تواند به صورت مستقیم بر روی روند محاسبه سیگنال و میزان نویز آن تاثیر گذار باشد.
به عنوان مثال، بیایید تا نویز سفید را در نظر بگیریم. نویز سفید یکی از انواع نویز به حساب می اید که می تواند با استفاده از تابع دلتای دیراک یا تابع ضربه محاسبه شود. جدا از این مسئله، این نویز می تواند بر روی سیستم تاثیرات خاصی را به همراه داشته باشد. پس، برای محاسبه دقیق سیگنال به نویز در دوربین مداربسته شما باید نوع نویز را نیز مد نظر خود قرار دهید. معمولا نویز های موجود درون شبکه های دوربین مداربسته، می توانند کیفیت تصویر و سرعت پردازش را تحت تاثیر قرار دهند.
نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته با دیگر سیستم ها چه تفاوتی دارد؟
البته که نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته با دیگر سیستم های موجود در دنیا، یک سری تفاوت های خاص دارد. به عنوان مثال، در دنیای دوربین های مداربسته، این نویز با استفاده از DB علامت گذاری شده و می تواند نشان دهنده متغیر های مختلفی باشد. در یک دوربین عادی، این نسبت باید برابر با 50 دی بی باشد. به خاطر داشته باشید که برخی از دوربین های قوی تر و حرفه ای تر، می توانند به نسبت بالا تری هم دسترسی پیدا نمایند.
این در حالی است که در شبکه های خاصی همچون اینترنت، میزان نویز و نوع پردازشگر اطلاعات کاملا متفاوت بوده و با سیستم های پردازش تصویر تفاوت های زیادی دارد. همین مسئله هم باعث شده تا کارشناسان فعال در زمینه محاسبه و بررسی سیگنال به نویز در دوربین مداربسته، حساسیت زیادی را بر روی این موضوع نشان دهند. لازم به ذکر است که برای محاسبه این نسبت، شما می توانید فرمول های متنوعی را مورد استفاده قرار دهید. یکی از مهم ترین فرمول هایی که در این زمینه مورد بررسی قرار می گیرد فرمول تابع ضربه می باشد. این فرمول برای محاسبه فرکانس و بررسی دقیق وضعیت یک مدار مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
عوامل موثر بر روی سیگنال به نویز در دوربین مداربسته کدام اند؟
همانطور که در قسمت های قبل تر هم به این مسئله مهم اشاره کردیم، عوامل و فاکتور های نسبتا زیادی هستند که می توانند به صورت مستقیم سیگنال به نویز در دوربین مداربسته را تحت تاثیر خود قرار دهند. هر کدام از این عوامل و فاکتور ها، بر روی نتیجه نهایی به نحوی خاص تاثیر گذار خواهند بود. اولین عاملی که شما باید به آن توجه داشته باشید و آن را مد نظرتان قرار دهید مربوط به خود دوربین است. دوربین های مداربسته موجود در بازار توسط برند های مختلفی تولید می شوند. هرچه قدرت عملکردی برند بهتر شود، میزان نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته هم افزایش پیدا می کند.
دومین عاملی که سیگنال به نویز در دوربین مداربسته را تحت تاثیر خود قرار می دهد مربوط به تجهیزات به کار رفته برای نصب دوربین می باشد. شما همواره باید از بهترین و با کیفیت ترین تجهیزات موجود در بازار برای نصب این وسیله استفاده کنید. به کار گیری تجهیزات کم کیفیت می تواند میزان نسبت سیگنال به نویز در دوربین مداربسته را کاهش دهد. در نهایت، شما باید به شیوه های نصب و بهینه بودن مدار های به کار رفته در این زمینه توجه داشته باشید. بهتر است که مدار های مورد نیاز را در بهینه ترین حالت ممکن قرار دهید.
کلام آخر
در این مقاله ما سعی کردیم تا یک سری اطلاعات را در مورد سیگنال به نویز در دوربین مداربسته در اختیار شما قرار دهیم. اگر شما هم به دنیای نصب دوربین مدار بسته یا سیم کشی ساختمان علاقه مند هستید، به راحتی می توانید در دوره های طراحی شده در این زمینه شرکت نمایید. آموزشگاه کارو استخدام یکی از شناخته شده ترین مراجع ایرانی فعال در زمینه طراحی دوره های آموزشی مخصوص نصب دوربین مدار بسته به حساب می آید. در لیست زیر، شما می توانید چند مورد از مهم ترین دوره هایآموزشگاه کارو استخدام را مشاهده کنید.
در ضمن، ساعت این دوره ها هم انعطاف پذیر هستند. پس افراد شاغل هم می توانند در آنها شرکت کنند. جهت اطلاع از نحوه برگزاری دوره ها و دریافت مشاوره رایگان با 02188949711 تماس بگیرید.
نویسنده
برترین دوره های ما
- دوره آموزش PLC
- آموزش برق ساختمان درجه 1و2
- آموزش تعمیرات موبایل
- آموزش نصب دوربین مداربسته
- دوره آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل
- آموزش نصب آیفون تصویری
- آموزش نصب درب شیشه ای
- آموزش نصب اعلام حریق
- دوره آموزش نصب داکت اسپلیت
- آموزش نصب درب اتوماتیک
- آموزش نصب درب ریلی
- آموزش نصب دزدگیر اماکن
- آموزش نصب سانترال
- آموزش هوشمندسازی ساختمان
دیدگاهتان را بنویسید