مهم ترین دلایل داغ شدن گوشی و راه کار های آن ها
داغ شدن گوشی یکی از مشکلات رایج در انواع مختلف گوشی های موبایل است که در برخی اوقات نگرانیهایی را برای کاربران ایجاد میکند. کمتر کسی است که یک گوشی هوشمند خریده باشد و در طول دوران مصرف از گوشی دچار مشکل داغ شدن گوشی نشده باشد. در حالت کلی عوامل مختلفی می توانند باعث داغ کردن گوشی شوند. در صورتی که میخواهید مهمترین دلایل این موضوع را بدانید و راهکارهای مقابله با آن را بررسی کنید، با کارو استخدام در این مقاله همراه باشید:
فهرست مطالب
Toggleداغ شدن گوشی به علت اتصال به اینترنت
یکی از مهمترین دلایل داغ شدن گوشی استفاده بیش از اندازه از اتصال داده و گاهاً وای فای میباشد. امروزه یکی از مهم ترین کاربرد هایی که گوشیهای هوشمند آن را به زندگی بشریت تقدیم نمودند، استفاده از اینترنت می باشد. امروزه کاربران بسیار زیادی در حال انجام بازی های آنلاین، گشت و گذار در وب سایت های مختلف و شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام و واتساپ هستند. برای انجام تمامی این فرایندها لازم است تا گوشی موبایل به اینترنت متصل شود. گاهی اوقات مشکل داغ شدن گوشی به دلیل افزایش دمایی است که از طریق متصل شدن به اینترنت به وجود می آید. بهترین راه برای برطرف نمودن مشکل در چنین شرایط این است که اینترنت گوشی خود را برای چند ساعت خاموش کنید و گوشی خود را در یک مکان با دمای مناسب قرار دهید. البته بیشترین تاثیر داغ شدن گوشی را اتصال داده و هات اسپات ایجاد میکند.
داغ شدن گوشی به دلیل اجرای همزمان برنامه ها
از جمله دلایل دیگری که باعث داغ شدن گوشی میشود، اجرای انواع مختلف برنامه ها و وجود آن ها در پس زمینه گوشی می باشد. زمانی که شما برنامه های مختلفی را در گوشی خود اجرا می کنید و آن ها را نمی بندید، این برنامه ها فضای رم گوشی شما را اشغال کرده و در نتیجه پردازنده بیشتر درگیر می شود. نتیجه این موضوع داغ شدن گوشی به صورت غیر طبیعی می باشد. البته این مشکل بیشتر در گوشی های اندرویدی که زیاد پیشرفته نیستند به وجود می آید. سیستم عامل گوشی های آیفون به گونه ای طراحی شده که کاربران احتیاج نخواهند داشت تا برنامه های باز گوشی خود را ببندند. اگر شما در آیفون تعداد بسیار زیادی برنامه را نیز به صورت همزمان اجرا کنید هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.
داغ شدن گوشی به دلیل استفاده بیش از حد و از بلوتوث
بلوتوث نیز یکی دیگر از دلایل داغ شدن گوشی های هوشمند می باشد. با توجه به اینکه امروزه تعداد بسیار زیادی از انواع مختلف هندزفری های بیسیم، ساعت ها و گجت های هوشمند به عنوان یک مکمل در کنار موبایل ها مورد استفاده قرار می گیرند، معمولاً در هر گوشی بلوتوث به صورت دائم روشن می باشد. این قابلیت می تواند تاثیر بسیار زیادی در داغ شدن گوشی ایجاد کند. با توجه به این موضوع، بهتر است در مواقعی که احتیاج به بلوتوث ندارید از منوی تنظیمات این قابلیت را در حالت غیر فعال قرار دهید.
داغ شدن تلفن همراه به دلیل ویروس و بد افزار
انواع مختلف تروجان ها و ویروس ها نیز می توانند باعث داغ شدن گوشی شوند. در برخی مواقع ممکن است شما متوجه یک سری تغییر در کارکرد گوشی و همچنین بالا رفتن بیش از اندازه دمای گوشی شوید. یک سری نرم افزارهای مخرب و ویروسی می توانند این مشکل را ایجاد کنند که پردازنده و رم گوشی بیش از اندازه درگیر شده و در نتیجه گوشی دچار کندی و افزایش دما شود. این نرم افزار ها به گونهای طراحی شده اند که فضای پردازنده را به صورت کامل درگیر کرده و پردازنده، توان انجام هیچ عملیات دیگری را ندارد.
بهترین کار این است که در چنین شرایطی حتما گوشی خود را یک بار ریست کنید. اگر نمی خواهید اینکار را کنید، بهتر است یک آنتی ویروس قوی بر روی گوشی تان نصب کنید و گوشی خود را به صورت کامل اسکن نمایید. بدین صورت نرمافزارهای ویروسی از روی گوشی شما پاک می شوند. همچنین میتوانید نرم افزارهای موجود بر روی گوشی خود را بررسی کرده و در صورتی که گزینه مشکوکی را مشاهده میکنید، حتما آن را از روی گوشی خود حذف نمایید.
داغ شدن تلفن همراه ناشی از دوربین
کار کردن با دوربین گاهی اوقات می تواند باعث داغ شدن گوشی شود. عکسبرداری و فیلمبرداری یکی از کاربرد های گوشی های موبایل هستند که می توانند باعث افزایش دمای گوشی در بعضی شرایط شوند. البته بیشتر، فیلمبرداری آن هم با کیفیت بالا برای گوشی این مشکل را ایجاد می کند. این موضوع اصلا نگران کننده نبوده و مشکل جدی برای گوشی پیش نخواهد آمد. تنها توصیه ما به شما این است که اگر گوشی شما دچار این مشکل میشود بازههای زمانی فیلمبرداری گوشی خود را کوتاه تر کرده و هر چند دقیقه به گوشی خود استراحت دهید تا دمای پردازنده پایین تر بیاید. در گاهی اوقات اگر همزمان با انجام فیلمبرداری اتصال داده نیز فعال باشد، این مشکل هارد تر خواهد شد. توصیه ما در این شرایط به شما این است که حتماً برای انجام فرآیند فیلمبرداری اتصال داده و بلوتوث خود را خاموش کنید.
داغ شدن گوشی به دلیل استفاده از کاور غیر مناسب
کاور یکی از آیتم هایی است که می تواند باعث داغ شدن گوشی گردد. کاربران معمولاً برای جلوگیری از هرگونه آسیب احتمالی که در اثر ضربه های شدید یا افتادن از دست کاربر ایجاد می شود، از کاور استفاده می کنند. همچنین برای جلوگیری از ضربه به صفحه نمایش به عنوان یک عضو بسیار حساس در گوشی های هوشمند، استفاده از محافظ های صفحه نمایش بسیار رایج می باشد.
گوشی های هوشمند نیز به گونه ای طراحی شدهاند تا گرمای درون خود را با استفاده از حفره هایی که در آنها تعبیه شده، به سمت خارج هدایت کنند. گاهی اوقات کاورهایی که بر روی گوشی ها استفاده می شود استاندار نبوده و مسیر این حفره ها را می بندند یا باعث میشوند که جریان هوا سختتر به درون گوشی منتقل شده و یا از آن خارج شود. در نتیجه این موضوع باعث داغ شدن گوشی می شود. توصیه ما به شما این است که حتماً از کاور های با کیفیت و استاندارد استفاده کنید تا این مشکل برای شما به وجود نیاید.
داغ شدن تلفن همراه به دلیل نور صفحه نمایش
همه ما می دانیم که یکی از مهمترین قسمت هایی که شارژ باتری موبایل را مصرف میکند صفحه نمایش می باشد. با توجه به این موضوع نور صفحه نمایش یکی از مهم ترین دلایل به وجود آمدن مشکل داغ شدن گوشی است. امروزه با توجه به اینکه انواع مختلف گوشیهای هوشمند از صفحه نمایشهای بسیار بزرگی بهره میبرند، هرچه میزان روشنایی این صفحه نمایشها بالاتر باشد دمای گوشی افزایش پیدا می کند. در این حالت دلیل افزایش دما این است که باتری بیشتری مصرف شده و همچنین پردازنده نیز بیشتر درگیر میشود. توصیه ما به شما این است که گوشی خود را برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکل داغ شدن گوشی از حالت نور صفحه اتوماتیک خارج کرده و در شرایط نوری مناسب نور صفحه خود را کاهش دهید.
داغ شدن موبایل به دلیل فرایند شارژ شدن
داغ شدن گوشی در برخی اوقات نیز در حین فرایند شارژ شدن به وجود می آید. برخی مدل های گوشی خصوصا آنهایی که از قابلیت فست شارژ بهره می برند، در هنگام شارژ شدن دمای آنها به صورت چشمگیری افزایش پیدا می کند. این موضوع اصلا نگران کننده نیست، چرا که قابلیت فست شارژ جریان را با ولتاژ بالا به گوشی منتقل کرده و در نتیجه دمای باتری گوشی افزایش پیدا میکند؛ ولی در برخی اوقات استفاده از آداپتور و سیم شارژ و یا بعضاً باتری های غیر اورجینال، می تواند باعث داغ شدن گوشی شود. همچنین در برخی مواقع خطرات جانی مختلفی را برای کاربر ایجاد کند. با توجه به این توضیحات اگر از شارژر اورجینال استفاده می کنید، جای هیچ گونه نگرانی نیست. در غیر این صورت، توصیه میکنیم تا حتماً موارد ذکر شده را بررسی کرده و در صورت نیاز آن ها را با جنس های اورجینال تعویض کنید.
جلوگیری از داغ شدن گوشی با شارژ کردن اصولی
اگر گوشی موبایل به صورت اصولی و در بازه مناسب شارژ شود، مشکل داغ شدن گوشی کمتر پیش خواهد آمد. بسیاری از کاربران صبر میکنند تا شارژ گوشی آنها صددرصد شود سپس آن را از شارژر جدا میکنند. این موضوع نه تنها به عمر باتری آسیب رسانده و آن را کوتاه تر می کند، بلکه باعث افزایش دمای گوشی نیز می گردد. با توجه به این موضوع توصیه ما به شما این است که حتما بازه شارژ گوشی خود را بین ۲۰ الی ۸۰ نگه داشته و به هیچ وجه نگذارید شارژ گوشی شما صددرصد شود. البته گاهی اوقات، خالی شدن کامل باتری و بعد از آن شارژ شدن گوشی تا صددرصد میتواند به فرایند کالیبره کردن باتری و طول عمر آن کمک کند.
کارو استخدام آموزشگاه فنی حرفه ای در کشور است که برگذار کننده دوره های برق الکترونیک و ابزار دقیق است که پرطرفدار ترین دوره های کارو استخدام میتوان به دوره برق ساختمان، دوره نصب دوربین مداربسته، دوره هوشمند سازی ساختمان و… اشاره کرد شما میتوانید برای یادگیری هر کدام از رشته های کارو استخدام میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید.
نویسنده
برترین دوره های ما
- دوره آموزش PLC
- آموزش برق ساختمان درجه 1و2
- آموزش تعمیرات موبایل
- آموزش نصب دوربین مداربسته
- دوره آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل
- آموزش نصب آیفون تصویری
- آموزش نصب درب شیشه ای
- آموزش نصب اعلام حریق
- دوره آموزش نصب داکت اسپلیت
- آموزش نصب درب اتوماتیک
- آموزش نصب درب ریلی
- آموزش نصب دزدگیر اماکن
- آموزش نصب سانترال
- آموزش هوشمندسازی ساختمان
دیدگاهتان را بنویسید