اجزای سیستم اعلام سرقت کدامند؟
اجزای سیستم اعلام سرقت کداماند؟ اصلاً سیستم اعلام سرقت چیست؟ شاید این سوال بسیاری از شما باشد. در این مطلب از کارو استخدام می خواهیم به این سوال پاسخ دهیم. اول از همه باید بگوییم که سیستم اعلان سرقت یک نوع سیستم امنیتی و حفاظتی است که در صورت به صدا درآمدن آلارم سرقت، یک اعلان هشدار سرقت برای شما ارسال می کند و به شما اعلان اولیه می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
فهرست مطالب
Toggleسیستم اعلام سرقت چیست و چگونه کار می کند؟
آیا می دانستید با تجهیز ساختمان یا خودروی خودتان به سیستم اعلام سرقت می توانید حفاظت بیشتر اموال و مایملک خودتان را در خانه، مغازه، اداره، دفتر کار یا خودروتان فراهم نمایید. یک سیستمی که این روزها خیلی ترند شده و خیلی از افراد اقدام به نصب آنها در مکان های مذکور می کنند. چه خانه یا محل کار شما کوچک باشد و چه بزرگ، شما می خواهید هنگامی که به بیرون می روید، مطمئن باشید که همه درها، پنجره ها و سایر نقاطی که ورود و خروج از آنجا اتفاق می افتد، بسته شده باشند و ایمن باشند. یکی از الزامات به صدا درآمدن آلارم هشدار این است که مالک باید به درستی اعلان را تنظیم کند تا اعلان هشدار سرقت به یک تلفن همراه یا حساب ایمیل مناسب ارسال شود.
سیستم اعلام سرقت متشکل از اجزایی است که همگی الکتریکی بوده و با اتصال به یک کنترل پنل می توانند دیتاها را گردآوری و پردازش نمایند. استفاده از این کنترل پنل ها بسیار ساده است و خیلی از آنها یک صفحه لمسی دارند. با نفوذ و ورود غیر مجاز یک فرد از مکان های ورودی و شناسایی آن توسط کنترل پنل، شاهد ارسال سیگنال هایی خواهید بود که بسته به نوع آلارمی که مالک سیستم انتخاب کرده و همچنین نوع سیستم نصب شده، یک عمل خاصی توسط کنترل پنل انجام می شود.
معرفی اجزای سیستم اعلام سرقت – بخش اول
کنترل پنل: می توان گفت که کنترل پنل (به انگلیسی: alarm control panel) مهم ترین جزء از اجزای سیستم اعلام سرقت و به منزله مغز همه سیستم های آلارم سرقت محسوب می شود. همه سیستم های اعلام سرقت یک کنترل پنل اختصاصی دارند که سایر اجزا به آن وصل می شوند. این اتصال می تواند از نوع بی سیم باشد یا از نوع با سیم.
صفحه کلید: صفحه کلید (به انگلیسی: alarm keypad) به منزله یک رابطی بین شما و اجزای سیستم اعلام سرقت عمل می کند. محل نصب صفحه کلید معمولا در نزدیکی راه ورودی اصلی یا ایستگاه های اصلی بازرسی است. شما با استفاده از صفحه کلید امکان فعال کردن یا غیر فعال کردن سیستم را خواهید داشت. همچنین با استفاده از صفحه کلید می توانید با ایستگاه نظارت یک ارتباط دو طرفه برقرار نمایید.
اتصالات در و پنجره: اتصالات در و پنجره نوعی حسگر و سنسور مغناطیسی به شمار می روند. این سنسورها در درها به محفظه و در پنجره ها به دیوار وصل هستند. در صورتی که به هر دلیل، این اتصالات قطع شوند، آلارم سیستم امنیتی و اعلام سرقت به صدا در می آید. یکی از دلایلی که معمولا می تواند باعث قطع شدن اتصال بین سنسور و در و پنجره ها شود، این است که در و پنجره ها باز شوند.
معرفی اجزای سیستم اعلام سرقت – بخش دوم
دتکتورهای شکستن شیشه: آشکارسازها یا همان دتکتورهای شکستن شیشه (به انگلیسی: glass break detectors) نوعی آشکارساز صوتی می باشند. آنها با گوش دادن به فرکانس های شیشه می توانند متوجه شوند که شیشه شکسته می شود. در صورتی که فرد یا افرادی با شکستن شیشه قصد ورود به خانه یا منطقه مورد نظر را داشته باشند، آلارم هشدار را به صدا در می آورند. این دتکتورها برای این است که اگر به هر دلیلی اتصالات و سنسورهای در و پنجره از کار بیفتند، آنها فعال باشند.
شرکت در دوره آموزش نصب دزدگیر اماکن
دتکتورهای حرکت: آشکارسازها یا دتکتورهای حرکت (به انگلیسی: motion detectors) یکی دیگر از اجزای سیستم اعلام سرقت محسوب می شود. این دتکتورها نوعی دتکتور و آشکارساز هستند که در فضای داخلی برای کاری که انجام می دهند از تکنولوژی مادون قرمز غیر فعال بهره می گیرند. این فناوری به گونه ای است که مانع از آلارم های کاذب می شود. همین دتکتورها در محیط های خارجی و در فضاهای باز علاوه بر تکنولوژی مادون قرمز غیر فعال از مایکروویو نیز استفاده می کنند. این کار چه حسنی دارد؟ وقتی برخی حیوانات مثل گنجشک یا سنجاب از جلوی در و پنجره عبور می کند، سیستم هوشمندانه عمل می کند و آلارم کاذب را به صدا در نمی آورد.
معرفی اجزای سیستم اعلام سرقت – بخش سوم
حسگرهای قطع سیستم: حسگرها یا سنسورهای قطع سیستم (به انگلیسی: system interruption sensors) یکی دیگر از مهم ترین اجزای سیستم اعلام سرقت به شمار می روند. کار این سنسورها این است که در صورتی که برق سیستم به هر دلیلی قطع شود یا هیچ عکس العملی به اقدامات صورت گرفته انجام ندهد، این سنسور فعال می شود. یعنی چه کار می کند؟ در این صورت سنسورهای قطع سیستم می آیند و یا آلارم را به صدا در می آورند.
مدار سیستم: مدار الکتریکی سیستم یکی دیگر از مهم ترین اجزای سیستم اعلام سرقت است که مثل صفحه کلید در ابتدای درب ورودی نصب می شود. سیستم این مدارها در دو نوع موجود هستند: سیستم مدار بسته و سیستم مدار باز. مدارهای بسته مدارهایی هستند که هنگامی که در بسته می شود، آنها نیز بسته می شوند. یعنی چه؟ یعنی اینکه برق تا هنگامی که در بسته است، در مدار جریان دارد. ولی با باز شدن در، مدار هم باز می شود و جریان الکتریسیته قطع می شود. در این صورت آلارم هشدار فعال شده و زنگ به صدا در می آید. مدارهای باز مدارهایی هستند که باز شدن درب باعث بسته شدن مدار و جریان یافتن برق می شود. در صورت کامل شدن مدار، آلارم هشدار فعال شده و بازهم زنگ خطر به صدا در می آید. در مقایسه بین این دو مدار باید بگوییم که ترجیحاً بهتر است سیستم مدار بسته را نصب کنید.
انواع سیستم های اعلام سرقت و قیمت آنها
در این قسمت از معرفی اجزای سیستم اعلام سرقت می خواهیم انواع سیستم اعلام سرقت را حضور شما مخاطبان عزیز سایت کارو استخدام معرفی کنیم. انواع سیستم اعلام سرقت عبارتاند از:
- سیستم اعلام سرقت خودرو یا دزدگیر ماشین (برای ممانعت از دزدیده شدن وسایل داخل خودرو)
- سیستم اعلام سرقت خانه یا دزدگیر اماکن (برای ممانعت از ورود سارقان به داخل خانه)
- سیستم اعلام سرقت هوشمند (نوع مدرن سیستم اعلام سرقت بوده و برای همه مکان ها از جمله خانه، خودرو و محل های تجاری کاربرد دارد. این سیستم ها مجهز به آخرین تکنولوژی بوده و با سیم و بدون سیم هم کار می کنند.)
انواع مختلفی از سیستم اعلام سرقت در مراکز و فروشگاههای مختلف عرضه شده و به فروش میرسند که قیمت آنها هم نیز با توجه به برند، مدل و پیچیدگی آلارم و زنگ هشدارشان، متفاوت خواهد بود. ازآنجاکه به دلیل نوسانات شدید نرخ ارز و تغییرات سریع بازار، قیمتها ثابت نیست و هر لحظه قابل تغییر است، لطفاً برای استعلام قیمت انواع سیستم اعلام سرقت با کارو استخدام تماس بگیرید.
پیشنهادی ویژه: بررسی نحوه گرفتن وام خود اشتغالی با مدرک فنی در ایران
کارو استخدام مجری برگزاری دوره های تخصصی الکترونیک، تعمیرات و کنترل ابزار دقیق
امیدوار است در این مقاله شما را با کلیاتی در ارتباط با اجزای سیستم اعلام سرقت آشنا کرده باشد. به شما این نوید را می دهیم که شما با شرکت در دوره های آموزشی این آموزشگاه در طی یک ماه می توانید راحت تر وارد بازار کار شوید. همچنین بدون نیاز به سرمایه، درآمد ماهیانه و میلیونی داشته باشید. به طور مثال دوره آموزش نصب سیستم اعلان حریق یکی از به روزترین رشته ها در حوزه برق و الکترونیک و یکی دیگر از تخصصیترین دوره های کاربردی کارو استخدام میباشد. این دوره ها در کارگاه هایی مجهز و به صورت کاملا تخصصی با تجهیزات پیشرفته و بهروز برگزار میگردد. مدرک معتبری زیر نظر متخصصین تحصیل کرده و مشغول در بازار کار در پایان دوره به کارآموزان ارائه می شود.
جهت مشاوره و ثبت نام در دوره هوشمندسازی ساختمان کارو استخدام با پشتیبانی این سایت به شماره 02188949711 تماس بگیرید. از دیگر دوره های برگزار شده در این آموزشگاه می توان به آموزش نصب دوربین مداربسته، آموزش برق ساختمان، آموزش نصب آیفون تصویری، آموزش نصب درب ریلی، آموزش نصب سانترال، آموزش هوشمندسازی ساختمان و… اشاره کرد.
نویسنده
برترین دوره های ما
- دوره آموزش PLC
- آموزش برق ساختمان درجه 1و2
- آموزش تعمیرات موبایل
- آموزش نصب دوربین مداربسته
- دوره آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل
- آموزش نصب آیفون تصویری
- آموزش نصب درب شیشه ای
- آموزش نصب اعلام حریق
- دوره آموزش نصب داکت اسپلیت
- آموزش نصب درب اتوماتیک
- آموزش نصب درب ریلی
- آموزش نصب دزدگیر اماکن
- آموزش نصب سانترال
- آموزش هوشمندسازی ساختمان
دیدگاهتان را بنویسید