همه چیز در مودر بازار کار برق ساختمان
![برسی بازار کار برق ساختمان در کارو استخدام](https://karoestekhdamedu.com/wp-content/uploads/2022/11/PSX_20221112_024402.jpg)
برای این که بتوان به تصویر روشنی در رابطه با بازار کار برق ساختمان دست یافت، لازم است در ابتدا به این موضوع بپردازیم که برق ساختمان چیست و چه کسی می تواند کار های مربوط به آن را انجام دهد. در پاسخ به سوال اول یعنی برق ساختمان چیست باید گفت: هر مکانی که در آن نیاز به سیم کشی برای کار هایی از جمله نورپردازی، سیستم گرمایشی و تهویه، سیستم توزیع، شبکه های کامپیوتری، تلفن و … وجود داشته باشد، نیاز به برق ساختمان نیز وجود خواهد داشت.
همان طور که می دانید برق ساختمان به دو مدل روکار و توکار اجرا می شود. استفاده از هر کدام از این موارد با توجه به شرایط ساختمان، تصمیمات مالک و بودجه در نظر گرفته شده برای ساختمان انجام می شود. سیم کشی و در واقع برق ساختمان دارای استاندارد ها و قوانینی است که باید مورد توجه قرار گیرد. این استاندارد ها در کشور های مختلف می تواند متفاوت باشد.
سوال دیگری که قبل از پرداختن به بازار کار برق ساختمان باید به آن پرداخت این است که چه کسی می تواند کار های مربوط به برق ساختمان را انجام دهد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت: برقکار ساختمان باید علم و تجربه کافی در این حوزه را داشته باشد. در واقع، چنین فردی باید بتواند تمام امور مربوط به آنالیز، نصب، تعمیر و نگهداری تاسیسات برقی ساختمان را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. همچنین، آشنایی با مدل های مختلف سیم کشی یکی دیگر از وظایف برقکار ساختمان می باشد.
فهرست مطالب
Toggleوضعیت بازار کار برق ساختمان
همان طور که می دانید امروزه برق به عنوان مهم ترین نیاز بشر شناخته می شود. علت این موضوع را می توان نیاز صنایع مختلف در استفاده از نیروی برق معرفی کرد. در واقع، همه ی ما می دانیم که زندگی بدون برق در دنیای امروز به امری غیرممکن تبدیل شده است. از طرف دیگر صنعت ساخت و ساز در سال های اخیر به شکل چشمگیری رشد داشته است که علت آن افزایش جمعیت می باشد. همین موارد باعث شده است که بازار کار برق ساختمان به بازار کار پر رونق تبدیل شود.
در بررسی وضعیت بازار کار برق ساختمان باید گفت: وظایف در نظر گرفته شده برای یک برقکار حرفه ای ساختمان فقط محدود به سیم کشی ساختمان نیست. بلکه وظایفی از جمله نصب انواع آیفون، نصب انواع دوربین های مدار بسته، نصب کرکره برقی و درب های اتوماتیک، نصب دزدگیر اماکن و … بر عهده برقکار ساختمان است. از همین رو، می توان گفت که دامنه فعالیت های برقکار ساختمان بسیار گسترده می باشد. همین موضوع باعث شده است که این شغل به عنوان یکی از مشاغل پر رونق در سال های اخیر به شمار آید.
برق ساختمان چیست؟
شاید با خودتان بگویید که تعریف های فراوانی که در سال های اخیر در رابطه با بازار کار برق ساختمان شده است این شغل را به سمت اشباع شدن پیش برده است. اما باید بگوییم که این تصور غلط است. همه ی ما می دانیم که نیاز به استفاده از انواع دوربین های مدار بسته، درب های اتوماتیک، آیفون های پیشرفته تصویری، سیستم ها و تجهیزات پیشرفته الکتریکی در ساختمان ها روز به روز در حال پیشرفت است. به همین دلیل نیاز به برقکار های حرفه ای در سال های آینده همچنان وجود خواهد داشت.
نکته ی دیگری که در رابطه با اشباع نشدن این حرفه می توان به آن پرداخت، افزایش میزان ساخت و ساز در ایران است. در سال های گذشته شاهد افزایش ساخت و ساز بوده ایم. همین موضوع نشان می دهد که نیاز به برقکار ساختمان همچنان وجود دارد. همچنین، تاسیسات الکتریکی ساختمان ها بعد از مدتی فرسوده شده و نیاز به تعمیر وجود دارد. همین موضوع نیز به عنوان یکی از دلایل مهم در اشباع نشدن این حرفه بیان می شود.
![برسی بازار کار رشته برق ساختمان](https://karoestekhdamedu.com/wp-content/uploads/2022/11/PSX_20221112_024447.jpg)
میزان درآمد برقکار ساختمان
معمولا یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول می کند، درآمد حاصل از مشاغل مختلف است. در رابطه با حرفه برقکاری ساختمان هم همین موضوع وجود دارد؛ همچنین در رابطه با میزان درآمد برقکار ساختمان باید گفت: به طور کلی میزان درآمد در این حرفه به مهارت فرد بستگی دارد؛ در واقع، هر چه مهارت شما بالاتر باشد، تعداد پروژه های پیشنهادی به شما افزایش می یابد؛ در نتیجه می توان انتظار درآمد بالاتری را داشت.
با توجه به این که بازار کار برق ساختمان موارد متعددی را به خود اختصاص می دهد، می توان گفت که معمولا بیکاری در این شغل وجود ندارد. در واقع، اگر فردی دارای مهارت کافی باشد می تواند هر 12 ماه سال را مشغول به کار باشد. با در نظر گرفتن تمام این موارد اگر بخواهیم با اعداد و ارقام در رابطه با میزان درآمد برقکار ساختمان صحبت کنیم، باید بگوییم درآمد یک مهندس برق تقریبا چیزی ما بین 8 تا 10 میلیون تومان است. به طور کلی، از جمله عوامل تاثیرگذار در بالا و پایین شدن این مبلغ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- میزان تخصص و مهارت برقکار
- میزان تجربه برقکار
- مشتری مداری
- استفاده از تبلیغات مناسب
- تلاش فردی
- کیفیت بالا در عملکرد
- رعایت انصاف در کار
- مهارت ارتباطی درست و مناسب
![درآمد یک برق کار ساختمان](https://karoestekhdamedu.com/wp-content/uploads/2022/11/PSX_20221112_024206.jpg)
راه های افزایش درآمد برقکاری ساختمان
حال که با بازار کار برق ساختمان آشنا شدید، امکان دارد این سوال برای شما به وجود آمده باشد که آیا می توان میزان درآمد در این حرفه را افزایش داد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که حتما می توان این کار را انجام داد. کافی است در قدم اول کیفیت کار خود را افزایش دهید تا بتوانید اعتماد مشتری را به خود جلب نمایید. برای آشنایی بیشتر شما در ادامه به بیان چند راهکار مهم برای افزایش درآمد در حرفه برقکاری ساختمان خواهیم پرداخت.
مهارت های جدید کسب کنید. کسب مهارت های لازم در این شغل می تواند شما را از رقبا جلو انداخته و میزان درآمدتان را افزایش دهد.
در کار خود ارائه قیمت مناسب را فراموش نکنید. رعایت انصاف در قیمت ها می تواند باعث جذب مشتری بیشتر شود.
حوزه های تخصصی مربوط به حرفه خود را ارتقا دهید. برای مثال می توانید مهارت هایی در حوزه برق سه فاز و یا ابزارآلات صنعتی به دست آورید. به این ترتیب می توانید درآمد خود را افزایش دهید.
سرعت عمل بالا همراه با دقت مناسب در انجام کار ها می تواند باعث جلب رضایت مشتری و در نهایت افزایش درآمد شود.
بهتر است روابط کاری خود را با صنایع مختلف گسترش دهید. به این ترتیب می توانید به بازار هدف بزرگتری دست یافته و درآمد خود را افزایش دهید.
بازار کار برق ساختمان و سرمایه لازم برای آن
برای ورود به بازار کار برق ساختمان هم مانند هر حرفه دیگری نیاز به سرمایه می باشد. اما سرمایه لازم برای این حرفه بسیاری کمتر از بسیاری از مشاغل است. اگر فردی بخواهد به طور آکادمیک وارد این شغل شود، معمولا سرمایه چندانی برای شروع کار نیاز نمی باشد و با چند میلیون تومان می تواند ابزار های اولیه برای کار خود را تهیه نماید. به مرور زمان و کسب درآمد می توان ابزار های لازم را ارتقا داده و در بخش های مختلف برق ساختمان به فعالیت پرداخت.
اما اگر فردی بخواهد به طور تجربی وارد بازار کار برق ساختمان شود لازم است مبلغی را برای شرکت در کلاس های مهارت آموزی در نظر بگیرد. البته هزینه این کلاس ها چندان زیاد نبوده و با 3 تا 4 میلیون می توان این دوره ها را پشت سر گذاشت. موضوع دیگری که در رابطه با سرمایه لازم برای این شغل باید در نظر گرفت هزینه های مربوط به اجاره یا خرید مغازه است. البته این مورد به عنوان یک موضوع شخصی مورد بررسی قرار می گیرد. چرا که یک برقکار ساختمان حتی بدون این که مغازه ای را اجاره کند، می تواند فعالیت خود را آغاز نماید.
فردی که تمایل به اجاره یا خرید مغازه به عنوان یک مکان ثابت برای شغل خود را ندارد می تواند از طریق تبلیغات گسترده خدمات خود را به مشتری ها معرفی نماید. به این ترتیب، سرمایه لازم برای شروع این کار به شکل چشمگیری کاهش می یابد. البته اگر سرمایه کافی دارید بهتر است یک مغازه در خیابان شلوغ و پر رفت و آمد محله ی خود اجاره کنید. به این ترتیب می توانید بازار کار بهتر و درآمد بیشتری در شغل خود داشته باشید.
![آشنایی با بازار کار برق ساختمان](https://karoestekhdamedu.com/wp-content/uploads/2022/11/PSX_20221112_024240.jpg)
جمع بندی کلی
ما در این مطلب سعی کردیم که شما را با بازار کار برق ساختمان آشنا نماییم تا افرادی که به دنبال حرفه ی مناسب هستند با آگاهی کامل وارد این حرفه شوند. راهکار های ارائه شده در این مطلب می تواند در افزایش کیفیت کار شما و همچنین افزایش درآمدتان نقش بسزایی داشته باشد. اما نکته ی مهمی که لازم است به آن بپردازیم این است که قبل از هر چیزی باید تلاش و پشتکار بسیار داشته باشید. در واقع، این تلاش و پشتکار است که می تواند در کنار آموزش حرفه ای مهارت ها، باعث پیشرفت شما در این حرفه شود. بنابراین، تا جایی که امکان دارد مهارت های خود را افزایش داده و با تلاش و پشتکار فراوان به دنبال اجرای مهارت های خود در بالاترین کیفیت ممکن باشید.
![](https://karoestekhdamedu.com/wp-content/uploads/2024/07/نویسنده-آموزشگاه_کارو-استخدام.webp)
برترین دوره های ما
- دوره آموزش PLC
- آموزش برق ساختمان درجه 1و2
- آموزش تعمیرات موبایل
- آموزش نصب دوربین مداربسته
- دوره آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل
- آموزش نصب آیفون تصویری
- آموزش نصب درب شیشه ای
- آموزش نصب اعلام حریق
- دوره آموزش نصب داکت اسپلیت
- آموزش نصب درب اتوماتیک
- آموزش نصب درب ریلی
- آموزش نصب دزدگیر اماکن
- آموزش نصب سانترال
- آموزش هوشمندسازی ساختمان
دیدگاهتان را بنویسید