برق ساختمان در آلمان و بازار کار مربوط به آن
برق ساختمان در آلمان یک رشته فنی بسیار پر درآمد و پرطرفدار بوده و افراد بسیار زیادی در کشور عزیزمان ایران خواهان مهاجرت به کشور آلمان به عنوان تکنسین برق و یا تحصیل در رشته های مختلف گروه برق می باشند. در گذشته تصور این گونه بود که کسی به عنوان تکنیسین برق ساختمان در آلمان، نمیتواند به این کشور مهاجرت کند و این رشته مانند سایر رشته های مهندسی نیست. در سال های اخیر دولت کشور آلمان خواهان آن است که در زمینه برق ساختمان در آلمان تکنسین های ماهر و حرفه ای جذب کند. به همین دلیل علاقه مندان میتوانند با پشت سر گذاشتن مراحل مختلف، به کشور آلمان مهاجرت کرده و در این کشور مشغول به فعالیت در رشته مورد علاقه خود شوند. در صورتی که علاقه مند هستید در مورد رشته برق در آلمان اطلاعات بیشتری کسب کنید با کارو استخدام در ادامه این مقاله همراه باشید:
فهرست مطالب
Toggleپیشگفتار در مورد برق ساختمان در آلمان
برق ساختمان در آلمان یک حوزه بسیار درآمدزا می باشد. چراکه این کشور یکی از صنعتی ترین کشورهای دنیا می باشد. همچنین این کشور علاقه مند به آن است که نیروی کار جوان در حوزههای مختلف فنی و تخصصی جذب نماید. کشور آلمان در حال حاضر با بحران سالخوردگی جمعیت مواجه بوده و در نتیجه نیروی کار ماهر در این کشور، اکثرا افرادی با میانگین سنی بالا هستند.
در حال حاضر در کشور آلمان در اکثر گروههای اقتصادی مانند علوم مهندسی، پزشکی، پیراپزشکی و غیره این بحران وجود دارد. به همین دلیل علاقه مندان به فعالیت در رشته برق ساختمان در آلمان فرصت بسیار طلایی را پیش روی خود دارند. از سال ۲۰۲۰ در کشور آلمان تعداد زیادی آزمون ها و گزینش ها در دستور کار دولت قرار گرفته است. بدین صورت علاقهمندان میتوانند به عنوان نیروی کار و تکنیسین در رشته های مختلف به این کشور مهاجرت کنند. با استفاده از این امکان قانونی افرادی که در کشور عزیزمان ایران ساکن بوده و خواهان مهاجرت به آلمان هستند می توانند به عنوان تکنسین برق ساختمان در آلمان مشغول به فعالیت گردند.
مهاجرت جهت فعالیت در رشته برق ساختمان در آلمان
برق ساختمان در آلمان یک حوزه بسیار جذاب است. به همین دلیل تکنسینهای بسیار زیادی را در ایران و سایر کشورها واداشته تا به این کشور مهاجرت کرده و مشغول به فعالیت شوند. در گذشته، کشورهای کانادا و استرالیا در زمینه جذب و اشتغال تکنسین ماهر در حوزه برق ساختمان و سایر زمینه های رشته برق بسیار فعال بوده و از جمله مقاصد محبوب مهاجرین به حساب می آمدند.
امروزه کشور آلمان نیز به عنوان یکی دیگر از مقاصد تکنسین های برق تلقی می گردد. در گذشته تنها مهندسان و متخصصان رشته های دانشگاهی، در زمینه های مختلف برق صنعتی و غیره میتوانستند با استفاده از ویزای کاری در کشور آلمان مشغول به فعالیت شوند. امروزه تکنسینهای برق ساختمان در آلمان نیز این فرصت را داشته تا با به دست آوردن قرارداد کاری در این کشور مشغول به فعالیت گردند. طبق قوانین جدید کشور آلمان افراد ماهر و باتجربه در حوزه برق ساختمان می توانند با طی کردن مراحل مربوط به مهاجرت کاری خود، وارد بازار کار این کشور شوند و از حقوق و مزایای بسیار عالی بهره ببرند.
فرایند مهاجرت برای رشته برق ساختمان در آلمان
فرد متقاضی برای فعالیت در رشته برق ساختمان در آلمان باید چند مرحله را پشت سر بگذارد. اولین مرحله این است که فرد متقاضی باید اعتبارسنجی کند و ببیند که آیا میتواند در بازار برق ساختمان در آلمان مشغول به فعالیت شود. افرادی که مدارک تحصیلی و معرفی نامه های معتبری را در زمینه کاری خود داشته باشند که نشان دهنده سابقه کاری بالای آنها باشد، اولین مرحله را جهت مهاجرت به این کشور با موفقیت رد کردهاند. مرحله بعدی که جهت مهاجرت برای فعالیت در رشته برق ساختمان در آلمان بسیار حائز اهمیت است این موضوع می باشد که تمامی مدارک تحصیلی و شغلی افراد معادل سازی شده و به تایید سازمان های مربوطه برسد.
پیشنهادی کارو استخدام: دانستنی های لازم در مورد دزدگیر اماکن تحت شبکه
آنر کنونگ چیست؟
برای فعالیت در رشته برق ساختمان در آلمان لازم است تا مدارک تحصیلی معادل سازی شود. به این فرآیند آنرکنونگ گفته می شود. در حقیقت زمانی که فرد متقاضی مدارک خود را طی فرآیند آنرکنونگ تایید و معادل سازی میکند، گویا مدرک آوسبیلدونگ در کشور آلمان را به دست آورده است. در ادامه درباره این مدرک بیشتر توضیح خواهیم داد. با انجام فرایند معادل سازی مدارک، فرد متقاضی می تواند یک قرارداد کاری را در کشور آلمان به دست آورده و وارد بازار کار این کشور شود. در حقیقت شما زمانی که مدارک خود را معادل سازی می کنید، می توانید با یک کارفرما در کشور آلمان ارتباط برقرار کرده و مشغول به فعالیت شوید. یکی از بهترین روشها برای فعالیت به عنوان تکنیسین در رشته برق ساختمان در آلمان این است که به وب سایت های کاریابی مراجعه کنید. همچنین می توانید از مراکزی مانند اتاق بازرگانی ایران و آلمان کمک گرفته و به آنجا مراجعه کنید.
تاییدیه مدارک رشته برق ساختمان در آلمان
همانطور که پیشتر اشاره کردیم یکی از مهمترین مراحل پیش از اقدام به مهاجرت جهت پذیرش و آغاز فعالیت در رشته برق ساختمان در آلمان، مرحله تاییدیه مدارک میباشد. دولت آلمان این اختیار را به مهاجران داده تا اسناد و مدارک تحصیلی خود را به همراه تاییدیههای تجربه شغلی، به مراکز رسمی این کشور جهت بررسی ارائه نمایند. در واقع هر فردی که میخواهد در بازار کار رشته برق ساختمان در آلمان مشغول فعالیت شود، باید تمامی مدارک خود را طبق قوانین رسمی کشور آلمان معادل سازی نماید.
در حقیقت آنرکنونگ این امکان را در اختیار مهاجران قرار می دهد تا مدارک خود را معادل سازی و تایید نمایند. در هر کدام از ایالت های کشور آلمان یک مرکز مجزا جهت تاییدیه مدارک برای افراد مهاجر تعبیه شده است. بنابراین لازم است تا تکنیسین به صورت دقیق بررسی کند که در کدام ایالت از کشور آلمان می خواهد مشغول به فعالیت شود. سپس می تواند به انجام فرایند تاییدیه مدارک خود مشغول گردد. در حقیقت زمانی که شما فرایند مربوط به تاییدیه مدارک رشته برق ساختمان در آلمان را پشت سر می گذارید، یک مدرک معادل به نام آوسبیلدونگ دریافت می کنید. اگر تاییدیه مدارک آنرکنونگ همراه با ریز نمرات مربوط به دوره دیپلم و فوق دیپلم شما به همراه مدارک تایید کننده سابقه شغلی شما باشد، ارزش و اعتبار مدرک شما بالاتر رفته و در نتیجه امکان تاییدیه مهاجرت شما بالاتر می رود.
آوسبیلدونگ چیست؟
در رشته برق ساختمان در آلمان زمانی که شما مدرک آوسبیلدونگ در اختیار داشته باشید، در حقیقت همان مدرک فنی و حرفه ای کشور آلمان را اخذ کرده اید و می توانید سریع وارد بازار کار شوید. اگر بخواهیم این مدرک را با مورد مشابه مقایسه کنیم، میتوان آن را با مدرک ارائه شده توسط سازمان فنی و حرفهای ایران مقایسه نمود. افرادی که میخواهند بدون تحصیل در مقاطع دانشگاهی وارد رشته برق ساختمان در آلمان شوند، حتما باید مدرک آوسبیلدونگ را داشته باشند. البته این مدرک تنها مربوط به رشته برق ساختمان در آلمان نبوده و شاخه های گوناگونی مانند علوم فنی، علوم بهداشتی و درمانی و همچنین علوم مربوط به ساخت و طراحی را شامل می شود. مدت زمان لازم برای کسب این مدرک در کشور آلمان چیزی در حدود یک الی سه سال برای رشته های مختلف می باشد.
بازار کار مهندسی برق در کشور آلمان
افرادی که تحصیلات آکادمیک و دانشگاهی داشته و می خواهند در حوزه های مختلف مربوط به صنعت برق در کشور آلمان مشغول شوند، باید بدانند که بازار کار مهندسی برق در این کشور بسیار پر رونق بوده و نرخ بیکاری در کشور آلمان عدد بسیار پایینی دارد. همچنین با توجه به آمار ارائه شده توسط سازمان برق و الکترونیک و فناوریِ اطلاعات در کشور آلمان، نسبت مهندسین بازنشسته در آلمان هر ساله رو به افزایش میباشد. این موضوع نشان دهنده بازار کار بیشتر و جذب نیروی بیشتر از سمت دولت برای جایگزینی با نیروی کار بازنشسته می باشد. در نتیجه در کشور آلمان کارفرمایان بسیار زیادی هستند که در جستجوی نیروی متخصص در حوزه های مختلف رشته برق می باشند.
پیشنهادی برای خواندن: میزان درآمد رشته برق و الکترونیک در ایران چقدر است؟
به همین دلیل موقعیتهای شغلی مختلفی در اختیار افراد علاقمند قرار می گیرد. افرادی که در زمینه های مختلف طراحی، توسعه، اجرا، کنترل و تنظیم سیستم های برقی و غیره در کشور آلمان مشغول فعالیت شوند، چیزی در حدود ۶۱ الی ۸۵ هزار دلار در سال درآمد خواهند داشت. حوزه های مختلف کاری برای مهندسان برق در کشور آلمان به این صورت است که معمولاً این افراد باید بتوانند در یک پروژه چند زمینه ای با افراد دیگر مانند تکنسینها، آرشیتکت ها و سایر مهندسین ارتباط برقرار کرده و به صورت گروهی به انجام فعالیت در طی پروژه مشغول گردند.
دوره برق ساختمان
گروه کارو استخدام ارائه دهنده انواع مختلف دوره های برق ساختمان، تعمیرات موبایل و نصب و تعمیرات انواع مختلف سیستم های امنیتی، صوتی و تصویری و غیره می باشد. در صورتی که شما علاقمند هستید تا در بازار کار رشته های فنی مشغول به فعالیت شوید، می توانید با کارشناسان ما ارتباط برقرار کرده و با انجام یک دوره مشاوره رایگان علایق خود را سنجیده و رشته مورد نظر خود را به بهترین شکل ممکن انتخاب کنید. تمامی دوره های ارائه شده توسط کارو استخدام زیر نظر سازمان فنی حرفهای کشور بوده و به صورت کاملاً حرفهای و عملی برگزار می گردد. شما برای شرکت در دوره کارو استخدام شما میتوانید با شماره 02188949711 تماس حاصل نمایید.
نویسنده
برترین دوره های ما
- دوره آموزش PLC
- آموزش برق ساختمان درجه 1و2
- آموزش تعمیرات موبایل
- آموزش نصب دوربین مداربسته
- دوره آموزش تعمیرات نرم افزار موبایل
- آموزش نصب آیفون تصویری
- آموزش نصب درب شیشه ای
- آموزش نصب اعلام حریق
- دوره آموزش نصب داکت اسپلیت
- آموزش نصب درب اتوماتیک
- آموزش نصب درب ریلی
- آموزش نصب دزدگیر اماکن
- آموزش نصب سانترال
- آموزش هوشمندسازی ساختمان
دیدگاهتان را بنویسید